От кой бушон се изключва задната чистачка?
От кой бушон се изключва задната чистачка?
абе помогнете че отдавна имам проблеми с задната 4иста4ка на поло 1.6 96 като мина през някоя дупка и се включва.и искам да я спра по някав начин незнам от бушон ли от каде мога да я спра докато намеря майстор , но само задната.и ако може да ми кажете каде в софия имам кадърен майстор да ми я оправи най-после,че ми омрузна под багажника вратата има 2 пръста ръжда от стичащата се вода е станало 6 пръста и това ако кажете каде да оправя и ще съм МНОГОо БЛАГОДАРЕН

- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 0%E5%EB%E5
Виж тука списака с релетата. На старият модел на поло ,релето за задната чистачка е съвсем отделно ,но на този модел не съм сигурен. Пробвай да извадиш едно по едно релетата означени по номера на схемата 2 и 8 . Доста ме съмнява ,че едното е именно за тази само задната чистачка.
Вариянт 2 :
Махаш задната кора (само едно болтче развиваш и няколко щипки с дърпане вадиш ) и ще видиш моторчета на задната чистачка. На него има букса! откачаш я и си готов!
Виж тука списака с релетата. На старият модел на поло ,релето за задната чистачка е съвсем отделно ,но на този модел не съм сигурен. Пробвай да извадиш едно по едно релетата означени по номера на схемата 2 и 8 . Доста ме съмнява ,че едното е именно за тази само задната чистачка.
Вариянт 2 :
Махаш задната кора (само едно болтче развиваш и няколко щипки с дърпане вадиш ) и ще видиш моторчета на задната чистачка. На него има букса! откачаш я и си готов!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: От кой бушон се изключва задната чистачка?
Здравейте!!Ако не съм нахален...кой е бушона за бензиновата поммпа?

- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: От кой бушон се изключва задната чистачка?
За бензиновата помпа е 18 бушон
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”