Здравейте колеги от известно време (1 г.) при стартиране мотора не вдига оборотите стоят си около 900 а преди това държеше 1200 - 1500 об. докато загрее.
Проверил съм дебитомер и тпс ,и синия датчик за тепература по аутодата на съпротивление и напрежение всичко е в норма .
Някои да има някакви други решения и препоръки прегледал съм темите по-назад има колеги с подобни симптоми но не видях конкретни решения .
Автомобила е с обикновена газова за инфо. / При студено време имаше леки проблясъци при температура около -5 при студен старт работеше нормално вдигаше обороти на празен ход,докато загрее след което ги смъкваше .
Поло мк2 1993 г. 1.3 гт /3ф / -проблем с автоматичния смукач
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Поло мк2 1993 г. 1.3 гт /3ф / -проблем с автоматичния смукач
Този двигател няма смукач.
Като застанеш срещу колата от лявата страна на дросела има едно което подпира охлюва с жилото мисля че то го играе смукача, там трябва да е проблема.
- ba4uhari
- Автомобил:
- Двигател:
Да сещам се за кои елемент говориш прилича на вакум но не знам имали някаква връзка с самия дросел или вакумен маркуч ,тъй като го огледах и него но не видях някаква връзка да има с дросела /имам предвид че стои като самостоятелен елемент някой ако знае нещо повече за устройството му и принципа на действие / вакума до дросела /
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
За това ли става реч, в което влиза вакуум No.9
- ba4uhari
- Автомобил:
- Двигател:
Мнениеот djshomi » Нед авг 21 33, 2016 9:22
Като застанеш срещу колата от лявата страна на дросела има едно което подпира охлюва с жилото мисля че то го играе смукача, там трябва да е проблема
Този вакум имаш предвид сигурно

Мнениеот djshomi » Нед авг 21 33, 2016 9:22
Като застанеш срещу колата от лявата страна на дросела има едно което подпира охлюва с жилото мисля че то го играе смукача, там трябва да е проблема
Този вакум имаш предвид сигурно

Не е вакум, незнам какво има вътре . В дясно тумбестото с гайката отгоре.Има връзка с дросела от долната страна подпира охлюва и е нещо като термоанпулата на голф 2

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”