POLO 6N2 поставяне на подлакътник
-
- Автомобил: VW POLO 6N2 1.0MPI
- Двигател:
POLO 6N2 поставяне на подлакътник
Здравейте колеги да ви попитам има ли вариант да се постави подлакътник на POLO 6N2 ?
-
- Автомобил: VW Polo 6n2
- Двигател: AKK - 2000
Re: POLO 6N2 поставяне на подлакътник
Има универсални подлакътници. Мисля че се захващат на болтовете за коланите долу. Не ми се вужда практично за полото иначе и аз съм фен на подлакътниците, но в голям круизър.
-
- Автомобил: VW POLO 6N2 1.0MPI
- Двигател:
точно това се чудя къде се захваща.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Оправи си заглавието според шаблона!
-
- Автомобил: VW Polo 6n2
- Двигател: AKK - 2000
Колега ако беше направил едно елементарно проучване, какви универсални модели подлакътници се продават щеше да си отговориш и на двата въпроса.
Може ли: Да може.
Как се захваща: В зависимост от модела има разлики. Има модели, които се захващат за болтовете на коланите, но повечето в момента са с едни ламарини, които ги захващаш където можеш.
В общи линии ако искаш да е пичовски като оригинално вградено в автомобила трябва да си сръчен и да преработиш захващането - съответно и, за да бъде удобно за коланите и ръчната.
Всички които съм виждал с поставени допълнително подлакътници са "на свинче звънче". Ръчната на тия полота май е една идея по-назад, което вероятно ще е неудобно ако има барче или то би било доста назад.
Ако има колеги, които да са поставили подлакътник да ти отговорят в конкретика. Иначе питаш някоя търсачка " поставяне на подлакътник" и четеш във форумите на други марки, как е поставен.
Може ли: Да може.
Как се захваща: В зависимост от модела има разлики. Има модели, които се захващат за болтовете на коланите, но повечето в момента са с едни ламарини, които ги захващаш където можеш.
В общи линии ако искаш да е пичовски като оригинално вградено в автомобила трябва да си сръчен и да преработиш захващането - съответно и, за да бъде удобно за коланите и ръчната.
Всички които съм виждал с поставени допълнително подлакътници са "на свинче звънче". Ръчната на тия полота май е една идея по-назад, което вероятно ще е неудобно ако има барче или то би било доста назад.
Ако има колеги, които да са поставили подлакътник да ти отговорят в конкретика. Иначе питаш някоя търсачка " поставяне на подлакътник" и четеш във форумите на други марки, как е поставен.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”