Ам смених ремъка преди 2 месеца.и пак по4на да свири нещо ходих на майстор,каза че не е ролка,просто климатика бил слаган отделно и не можело да се напаснат ремъците,сложи ми друг ремък.но пак свири,каза че е по голям ремъка, но,,,...
как мога да разбера дали е ролка или от ремъка?

За свиренето от ремък?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
POLO_SPORT написа:Ти от доста време насам се оплакваш от майстори...защо не го смениш?!
ПП. Надявам се не ходиш още при Муни?!?!?
ходя при Лъкито до 55 блок.смениха ми го ремъка ,но свири пак,и казаха че не може да го оправят.значи най силно свири като запаля сутринта,докато не загреее до 90 градуса, не спира.незнам вече какво да правя...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ONYX написа:Като каза че си ходил на Лъкито до 55БЛ. кажи как работят там.Скъпо ли е.И на мен ми писна от майстори.Не стига че не оправят както трябва ми и сума ти пари искат.А за проблема ти не мога да ти помогна.На моя полос няма клима.Оба4е мисля че ремъка ти не е опънат достатъчно.
според мен взимат скъпо,щото за смяна на ремъка ми зеха 10 лева + 30 лева за ремък,така и не видях фактура и дали е нов ремъка,
ама няма да отида там по вече,
а за ремъка,казаха че старият бил мнооо опънат и за това взели по дълг ремък,за да не стаяга толкова,ама сега пищи и не спира дори и да загрее,писна ми ве4е от тарикати .ще взема да отрежа на някой главата...
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Къв е тоя ремък бре колега??? Ква е тая цена тия са кожодери????playboy_usa написа:ONYX написа:Като каза че си ходил на Лъкито до 55БЛ. кажи как работят там.Скъпо ли е.И на мен ми писна от майстори.Не стига че не оправят както трябва ми и сума ти пари искат.А за проблема ти не мога да ти помогна.На моя полос няма клима.Оба4е мисля че ремъка ти не е опънат достатъчно.
според мен взимат скъпо,щото за смяна на ремъка ми зеха 10 лева + 30 лева за ремък,така и не видях фактура и дали е нов ремъка,
ама няма да отида там по вече,
а за ремъка,казаха че старият бил мнооо опънат и за това взели по дълг ремък,за да не стаяга толкова,ама сега пищи и не спира дори и да загрее,писна ми ве4е от тарикати .ще взема да отрежа на някой главата...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”