Преди около 3/4 месеца си купих колата от човек в Пловдив. Колата имаше само проблем с дросела. (не държеше нормални обороти, и от време на време гаснеше) Смених дросела с дросел втора употреба от същия модел кола същия код на двигателя, всичко едно към едно. Колата си запали без грешка на ГАЗ/БЕНЗИН нормални обороти, без да прекъсва, да глъхне или такива неща. Покарах я известно време, смених масло, ремъци (казаха ми, че този мотор имал два ангренажа) сменени са те и водната помпа. След известно време, само градско каране, нямаше никакви проблеми. Един ден реших да пътувам. Пловдив--->Пазарджик, карах колата на газ без никакви проблеми, и малко преди Пазарджик колата изгасна и край! Пали за няколко секунди и гасне, прекъсва, пали и гасне и после спря да пали въобще. Обадих се на пътна помощ от там закарах ме я в някакъв сервиз в Пазарджик според симптомите според тях беше бобина, смениха я и се оказа, че не е бобината, след 3 седмици тежки ремонти и главоблъсканици, майсторчето ми звънна и ми каза, че всико идвало от ECO-то, намерих го втора употреба заедно с имобилайзер и чип който е в ключа с който се пали колата. Смениха компютъра диагности и т.н. не знам какво правеха, колата запали, но ту работел обротометъра, ту не работи...
След още седмица, майстора звънна и ми каза, че колата е готова проблема бил в някакъв датчик за колянов вал нещо такова. Взех колата от там, нямаше никакви ядове по пътя до Пловдив през магистралата, даже я натиснах колкото може