П.С. Не знам дали някой разбра нещо, ама без снимка толкова мога да обясня
Нормален ли е този луфт на избирача на скоростната кутия?
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Нормален ли е този луфт на избирача на скоростната кутия?
Избирачът, който излиза от скоростната кутия, се закрепва към лоста, който стига до скоростния лост с една Г-образна планка (мисля, че е г-образна, не можах да натикам там фотоапарата, нямам канал, а в етка не мога да открия тази част
), а движението от скоростния лост към избирача се предава чрез тази планка посредством една пластмасова топка. Планката е хваната за избирача с болт или нит, а на него между главата на болта и тази планка има едно като тампон (приличащ на о-пръстен). Въпросът ми е нормално ли е да има луфт на тази планка при движението й по болта, закрепен на избирача?
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Горе в скоростния лост всичко е нормално - луфтът долу където се свързва лостът , предаващ движението от скоростният лост към избирача.
Аз затова писах, че трявба снимка или поне трябва да отговори, който е виждал това нещо (някой майстор, или поне достатъчно болен мозък, че да се е завирал отдолу и да е оглеждал)
Аз затова писах, че трявба снимка или поне трябва да отговори, който е виждал това нещо (някой майстор, или поне достатъчно болен мозък, че да се е завирал отдолу и да е оглеждал)
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”