Мигачите не работят аварийните да
- m_postov
- Автомобил:
- Двигател:
Мигачите не работят аварийните да
Здравеите колеги имам следния проблем снощи се качвам в колата давам десен мигач и виждам че не работи давам ляв и той не работи пускам аварийните , а те си светят
Моля ви помагаите къде да търся причината. Забравих да кажа
таблото също не свети ... може ли да е бушон ?
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Трябваше да видиш бушоните преди да пускаш тема, виж и тук http://seat-bg.com/gallery/albums/userp ... y_polo.JPG - реле номер 6. Замери го дали работи.
- m_postov
- Автомобил:
- Двигател:
Да прав си пребързах с темата
за което се извинявам
Сега проверих предпазителите и всички са си здрави. Извинявам се за лайшките въпроси но как да проверя това реле дали работи ... много начинаещ съм все още
ще се опитам да сложа снимка на бушоните с релетата и ако се получи и съм те разбрал правилно става дума за това на което пише 21 http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3224024[/img] или ?
Сега проверих предпазителите и всички са си здрави. Извинявам се за лайшките въпроси но как да проверя това реле дали работи ... много начинаещ съм все още
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Точно, как да го замериш - с мултицет (аз обаче съм бос в употребата му, по простата причина, че не съм си купил и не съм ползвал никога
). Някой от колегите ще ти каже какво точно трябва да показва дисплея на мултицета, ако работи релето, и какво точно да мериш. Иначе, това, което се сещам аз, е да извадиш релето и да пробваш да го сложиш пак или да вземеш такова реле от твой познат с такова поло, или да отидеш в магазин с релето да кажеш, че искаш да пробваш ново, защото не си сигурен, че ще стане и ако са хора ще ти дадат да пробваш - ако е то купуваш от тях новото, ако не продължаваме да го мислим нататък...Успех!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”