Здравейте на всички!
Ами проблема е следния:
тръгвам, дигнах някаде към 90-100 и пуснах по инерция. Дотук добря, но по едно време видях как оборотите паднаха и колата загасна.Опитах да запаля, запали и пак загасна, и така няколко пъти. Помислих че бензина ми е свършил, заредих ама пак неще да запали.
единствената причина която ми идва на ум е да е бил свършил бензина и после да съм е задавил колата.
Махнах свещите ( бяха сухи ) и оставих колата така. След малко ще слезна да видя дали ще запали, но ако не успее ?
Та ако се сещате нещо друго от което може да е , помагайте.
мотора е 1.3 HK карбураторче ...
Преди ... 2 седмици някаде му сменихме чукче и палец и беше при елконджия и си работеше идялно до преди 1 час.
Не ми стигат всичките проблеми дет са ми на главата, та ся и половера ма изостави и направо полудявам.

Полото умря ... пак
- Myxa-TePoPuCT
- Автомобил:
- Двигател:
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
- Myxa-TePoPuCT
- Автомобил:
- Двигател:
много странна работа ..., помпата работи, във филтърчето дето е до карбуратора, има бензин и скоро е сменян(филтъра), ток има...
сложих свещите, въртя въртя - не запали, теглих му една майна и викам последно пробвам и зарязвам колата ... и тя зе че запали.
к'во беше това нещо , не знам ..запали и си се изфорсира без никакъв проблем.. странна работа е това нещо наречено автомобил. Иначе обмислям варянт за ладов карбуратор. Дали ще е по добре ?
сложих свещите, въртя въртя - не запали, теглих му една майна и викам последно пробвам и зарязвам колата ... и тя зе че запали.
к'во беше това нещо , не знам ..запали и си се изфорсира без никакъв проблем.. странна работа е това нещо наречено автомобил. Иначе обмислям варянт за ладов карбуратор. Дали ще е по добре ?
- budimir
- Автомобил:
- Двигател:
Това ако е двигателя и карбуратора като на четиритактовият Вартбург, едно време при мен се е случвало от боклук в един от жигльорите. Продухване и тръгва. Да не ти е менте филтърчето преди карбуратора или от отайките в резервоара да си го затлачил. А това с ладов карбуратор за първи път го чувам, ама знае ли човек.
- Myxa-TePoPuCT
- Автомобил:
- Двигател:
Възможно е да е засмукало нещо от утайката в резервоара, затова не се бях замислил, но пък както си седи и изведнъж да запали ... много странно ми звучи.А това за ладовия карб, тука във форума бях чел нещо , но не разбрах струва ли си да се прави такова нещо, и какви за ползите от него..
А относно резервоара, метален ли е при мойто поло ? и евентуално от ква кола ще стане резервоар, че така не е хава да се кара, не знаеш каде ще умре колата ..
А относно резервоара, метален ли е при мойто поло ? и евентуално от ква кола ще стане резервоар, че така не е хава да се кара, не знаеш каде ще умре колата ..
- Myxa-TePoPuCT
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”