Приятели, насъбраха ми се доста одраскани неща от поолото, та въпроса ми е: С какво оправяте малките драскотини? Питам щото, някъв злобар, една 11-ка си беше наджаркал на капака ми! Както и имам други драскотинки. Кажете плс, във ОМВ видях един спрей, който пишеше че премахва драскотинки - 6 лв. струваше?
А и друго да питам,
с какво почиствате летите джанти? Питам, щото и препарат за джанти видях, ама има ли начин примерно с препарат за стъкла - идеята е нещо по - еФтинко....
Айде мерси предварително
С какво почиствате драскотините от полото си?
И аз имам този проблем.Има малки драскотини най вече около ключалките на вратите и на туй черно всичко си личи.Пробвах с TURTLES-ПАСТА.Заличиха се за около 2 дни и пак се появиха.А и това таркане дето тарках направо ми се разказа играта,че лъсна да ама драскотините пак се появиха.Роб няма да му ставам на полоса и ще се прая че не ги виждам. 

- pavelcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хахах и аз освен да се напраа че не ги виждам а?
Това с правенето е добър вариант. Ама дай да се преборим с тоз проблем деба! Няма ли бояджии дет да споделят как го прааат! Тряяяяяяяя да има начин! матриали и др.
Търси абразивна паста с марки NIGRIN,TURTLES чувал съм че и STAC PLASTIC-Италянската също върши работа.Но да знаеш,че не премахват драскотините за постоянно.Добре е да се полира с машина иначе на ръка е доста трудно и не е качествено.Ако искаш да е за постоянно нова боя.И пак ще се намери кой да те драсне.
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
Не е чак толкова трудно да се полира на ръка просто си копуваш една паста за полиране нанасяш малко на един дунапрен и с кръгообразни движения почваш да полираш няма нищо сложно правил съм го много пъти сам.Даже сам се оборудвал с пистолет и други приспособленя са боядйииство и горе долу се справям.Вярно 4е отначало се "тренирах" на една стара шкодичка ама се научих
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”