Шантав климатик!? Работи на студен двигател!

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
siso92
Автомобил:
Двигател:

Шантав климатик!? Работи на студен двигател!

Мнениеот siso92 » Чет 27 сеп 2007 11:18

Момчета,полото мие 1.4 бензин.Климата работеше като фризер,но вчера го пускам и неще да включи,ама изобщо не изцъква.Проверихме бушоните и фреона-канап са!Днес го пробвам пак преди да ида на майстор-работи като часовник!!!Ква е тая простотия?!Ако имате идея,благодаря Ви!
Хванах го, че включва когато не е загряла колата и работи колкото искам. Обаче изключа ли го-край, няма включване докато не изстине двигателя.
:evil:

Последна промяна от siso92 на Пет 28 сеп 2007 16:39, променено общо 1 път.

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Чет 27 сеп 2007 11:22

Май имаше някакъв температурен датчик и ако темп. на въздуха е под определени градуси не пуска климата. :roll:

siso92
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот siso92 » Чет 27 сеп 2007 12:04

didoriginal написа:Май имаше някакъв температурен датчик и ако темп. на въздуха е под определени градуси не пуска климата. :roll:

Та днес е по студено,па заработи.

Germany
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Germany » Пет 28 сеп 2007 9:57

И аз имам същия проблем и се чудя от какво е. Лятото като карам часове наред с климатика - работи, а като изключа двигателя за малко не ще . На другия ден си работи нормално. Дайте някакво логическо обяснение, моля!

siso92
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот siso92 » Пет 28 сеп 2007 11:27

Germany написа:И аз имам същия проблем и се чудя от какво е. Лятото като карам часове наред с климатика - работи, а като изключа двигателя за малко не ще . На другия ден си работи нормално. Дайте някакво логическо обяснение, моля!

Момче от Враца каза,че е сменил алуминиев цилиндър,който му бил да калника в готово.Аз имам такъв горе ,над радиатора,ама същия ли е :roll: .

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”