Няколко въпроса! :)

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Няколко въпроса! :)

Мнениеот Koksan » Сря 27 юни 2007 10:24

Понеже питанията са няколко и не можах да измисля как точно да формулирам заглавието!
1. Има ли осветление на пепелника и запалката, защотото аз нямам .. и като разглобих да сменям крушки евентуално установих че то няма изобщо и фасунки!
2. Има ли осветление на панела за включване на фаровете на индексите за фарове за мъгла, стоп за мъгла ... фарове! Като се загледам където са печатчетата с рисунките и ми се вижда пластмасата за тях прозрачна леко, сякаш точно е направено да има осветление отзад!
3. Като спра климатика и почва д амирише на влага от конденза ... как мога да се отърва от това? Докто работи климата всичко е ок! Чист въздух ... не мирише, студенко! :) Обаче като го изклиуча и вътре почва да духа някаква гадна миризма? Не са ли измислили нещо за този конденз немците?

Потребителски аватар
nina
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nina » Сря 27 юни 2007 10:54

тук прочети за запалката...
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... ht=#108396

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Сря 27 юни 2007 11:02

Е някой снимка ако даде на тоя световод че до мойта запалка и пепелник нищо не достига! ама наистина нищо! Като се махне панелчето с копчетата на ел джаможете и има дупка отзад ... няма нищо което да минава към запалката или пепелника!

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Сря 27 юни 2007 11:15

Запалката се откача цялата - по-точно леглото и, откача се отгоре надолу, излиза лесно, вътре има една нестандартна крушка, която струва 10 кинта, някъде на Симеоносвко шосе обаче имало по 0.56 лв. Не знам обаче къде :(

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Сря 27 юни 2007 12:05

Абе колега аз вчера я разглабях запалката! Грам крушка няма вътре! Идва си буксата с тока ... забелязах че на запалката има 3 крачета а на буксата само 2! Т.е. явно мойта е модел без осветление на запалката(някой е отстранил осветлението като е разбрал колко струва крушката)! :)

Потребителски аватар
POLO GTI
Автомобил:
Двигател:

Re: Няколко въпроса! :)

Мнениеот POLO GTI » Сря 27 юни 2007 12:34

Koksan написа:2. Има ли осветление на панела за включване на фаровете на индексите за фарове за мъгла, стоп за мъгла ... фарове! Като се загледам където са печатчетата с рисунките и ми се вижда пластмасата за тях прозрачна леко, сякаш точно е направено да има осветление отзад!

Да :wink:

Потребителски аватар
ventor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ventor » Сря 27 юни 2007 22:36

Koksan написа:1. Има ли осветление на пепелника и запалката, защотото аз нямам .. и като разглобих да сменям крушки евентуално установих че то няма изобщо и фасунки!

3. Като спра климатика и почва д амирише на влага от конденза ... как мога да се отърва от това? Докто работи климата всичко е ок! Чист въздух ... не мирише, студенко! :) Обаче като го изклиуча и вътре почва да духа някаква гадна миризма? Не са ли измислили нещо за този конденз немците?

при мен е същото
в пепелника и запалката си сложих 4 бели светодиода ама за миризмата....незнам кво да прая, смених филтъра на купето и пак е същото

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Чет 28 юни 2007 7:19

Купуваш си един антибактериален спрей, същите ползват всички, които слагат климатици по къщите, напръскваш въздуховодите в купето като преди това си смъкнал пластмасовите решетки, след което пускаш климатика на макс и гледаш каква помия тече.

Потребителски аватар
budimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот budimir » Чет 28 юни 2007 9:32

The Red Guy написа:Купуваш си един антибактериален спрей, същите ползват всички, които слагат климатици по къщите, напръскваш въздуховодите в купето като преди това си смъкнал пластмасовите решетки, след което пускаш климатика на макс и гледаш каква помия тече.

От къде и какъв като марка спрей да се вземе? Ориентировъчна цена. От къде ще протече, за да знам колко парцали евентуално ще ми трябват :wink:

Потребителски аватар
budimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот budimir » Чет 28 юни 2007 10:25

Koksan написа:2. Има ли осветление на панела за включване на фаровете на индексите за фарове за мъгла, стоп за мъгла ... фарове! Като се загледам където са печатчетата с рисунките и ми се вижда пластмасата за тях прозрачна леко, сякаш точно е направено да има осветление отзад!

Изображение
Тук се вижда какви индикатори трябва да имаш.

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Чет 28 юни 2007 14:37

Да, ама, колега, това за различните години и мотори, даже модификации на купето не отговаря на 100 %.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”