Имам Поло 96-та, 1043 кубика и ми харчи градско около 10.
Казаха ми че евентуално катализатора може да ми е запушен.Каде мога да отида да ми го замерат..? и изобщо дали да не го махна по добре ли е ще е..?
Голям разход...
- Bate Pepy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Голям разход...
Последна промяна от Bate Pepy на Сря 18 юли 2007 12:11, променено общо 1 път.
- Bate Pepy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VeilSide написа:Bate Pepy написа:Аз я вкарах в един сервиз за пълна диагностика(който се води добър) но явно не чак толкова, защото не успяха да ми кажат къде точно е проблема... Диагностиката нищо не показа...
кой е сервиза?
В Люлин 1 с/у Нестле, сервиза е на Deawoo...
Silvester написа:Колега имам сьщата кола...на мен ми харчеше сьщо 10 литра бензин...смених си свещи,кабели,палец,дистрибутор и разходьт ми вече е 6,5-7,5 литра грацко каране вьв Варна.На газ ми гори 8
колко ще ми струва и аз смена всички тези неща..?
- Andro_098
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Silvester написа:Колега имам сьщата кола...на мен ми харчеше сьщо 10 литра бензин...смених си свещи,кабели,палец,дистрибутор и разходьт ми вече е 6,5-7,5 литра грацко каране вьв Варна.На газ ми гори 8
и аз бях така 10 грацко, но аз смених и катализатора с нов катализатор

п.п
съгласен съм за NGK буршет мисля че бяха

- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Andro_098 написа:Silvester написа:Колега имам сьщата кола...на мен ми харчеше сьщо 10 литра бензин...смених си свещи,кабели,палец,дистрибутор и разходьт ми вече е 6,5-7,5 литра грацко каране вьв Варна.На газ ми гори 8
и аз бях така 10 грацко, но аз смених и катализатора с нов катализатори сега съм на 6, МАХ 7 л/100км. Ако си с оригиналния да знаеш че тои работи точно 4, 5 години така че прави си сметка
![]()
п.п
съгласен съм за NGK буршет мисля че бяха
А колко горе долу струва един нов катализатор?
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
Bate Pepy написа:Много благодаря за отговорите.Ще вземи мерки да прегледам нещата който казахте да видиме какво е положението..
ПП- нещо много странно става, последните 3 дена засякох разхода и ми даде 7, докато преди това твърдо 10 шах с пешка![]()
Ами зависи от карането все пак дали изминаваш дълги разстояния или палиш 5 минути и я гасиш

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”