запитване за всмукателния колектор
запитване за всмукателния колектор
Автомобила ми е VW Polo 1.6 95г. и е с пластмасови колектори. Та въпросът ми е, дали има някаква модификация на поло с метални колектори за да ги сменя и да си сложа по - евтина газова уредба. Първите букви на двигатела ми са АЕЕ. Благодаря ви предварително!
Последна промяна от ivail на Съб 28 юли 2007 0:25, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
aakask написа:аз карам 1,4 и сложих евтина газова след детонация и 400 лева за ремонт сложих газов инжекцион и край с проблемите.Цената му е 1180 лева,а разхода 8 смесено каране.Върви като лудо.
Благодаря ти за онформацията ако можеш да ми кажеш къде си я монтирал газовата и дали това е газов инжекцион защото като разпитах ми казаха че заради пластмасовите колектори трябва да сложа АГУ струваща 1800 лв иначе колекторите могат да изгърмят. Та твойта газова е някакъв доста приличен вариант като цена и ако случайно знаеш да ми кажеш каква е разликата между твоята уредба и по - скъпите.
Prodriver написа:Доколкото знам,няма други модели с метални колектори.За обикновенна газова забрави,само газов инжекцион за тоя моторАз съм със същия мотор и мисля да му сложа газ на изплащане,че толкова пари наведнаж ще ми е трудно да извадя.
Ами да определено май ще слагам газов инжекцион само чакам да ми заварят блока че миналия собственик така ми го наби здравата като ми продаде колата с яко проблеми които в сервиза не можаха да видят. Та сега проучвам горе долу за цени че работата е много сериозна вече яко пари се набих и още не знам колко ще давам ама 10/100 направо ми е малко много.
Re: запитване за всмукателния колектор
ivail написа:Автомобила ми е VW Polo 1.6 95г. и е с пластмасови колектори. Та въпросът ми е, дали има някаква модификация на поло с метални колектори за да ги сменя и да си сложа по - евтина газова уредба. Първите букви на двигатела ми са АЕЕ. Благодаря ви предварително!
Колега,недей да правиш опити с газената уредба-ядовете ще са повече!!!!Ако искаш утре ще питам за някакви телефони на сервизи за такива инжекциони(ако не забравя) и ще ти пиша пак
Отделно от това- за 1800лв според мен ще си купиш метан уредба за колата

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”