Скапа ми се акомулатора. От къде в неделя мога да си взема един и какъв да бъде?
Или може би зарядно да го заредя.
Стоповете са светили цяла нощ и сега няма никой. Грам не светва. Ама нищичко. Дори по таблото.
Какво да правя? С бутане дали ще стане?

От къде и какъв акомулатор?
- ostavime
- Автомобил: Мазда
- Двигател:
От къде и какъв акомулатор?
Последна промяна от ostavime на Нед 29 юли 2007 8:04, променено общо 1 път.
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: От къде и какъв акомулатор?
ostavime написа:Скапа ми се акомулатора. От къде в неделя мога да си взема един и какъв да бъде?
Или може би зарядно да го заредя.
Стоповете са светили цяла нощ и сега няма никой. Грам не светва. Ама нищичко. Дори по таблото.
Какво да правя? С бутане дали ще стане?
Взимая зарядно от някой,зареди го 12-18 часа и ако не работи кат хората-тогава мисли за смяна.
С бутане по принцип става,ама знаеш ли колко електроника има в тая кола?На мойта става....
Другия вариант е някой да ти даде ток с кабели,като запали остави я да работи без да я гасиш повече от 30мин.
НО в никакъв случай недей да сваляш клемите и акумулатора докато колата работи-има шанс(не голям ама има)да отиде ECU-то
- ostavime
- Двигател:
Дърпаха ме. Яко при това. Поне 100-150 метра. Трудно, но запали.
Точно така и направих. Не я гасих около 20-30 минути, за да възбуди. Сега като я загасиш си пали. Иначе акомулатора е екстра.
Просто шибаната стопмашинка, която смених наскоро ми прави мизерии. Понякога като сляза от колата и стоповете остават да светят. Така беше и тази нощ и на сутринта - чеп.
Трябва да оправям този проблем иначе винаги като сляза трябва да проверявам дали не ми остават стоповете да светят.
Точно така и направих. Не я гасих около 20-30 минути, за да възбуди. Сега като я загасиш си пали. Иначе акомулатора е екстра.
Просто шибаната стопмашинка, която смених наскоро ми прави мизерии. Понякога като сляза от колата и стоповете остават да светят. Така беше и тази нощ и на сутринта - чеп.
Трябва да оправям този проблем иначе винаги като сляза трябва да проверявам дали не ми остават стоповете да светят.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- ostavime
- Двигател:
Ами аз я оправих. Просто самата машинка се регулира, колко да изскача палчето. Момчета в сервиза не бяха обърнала внимание и... сутринта резулатата беше, че комшията ме дърпа. Добре, че запалих. Надявам се и акомулатора да е добре. Доста трудно запали, но запали най-накрая.
Само едно не разбрах.
Къде ми е теглича отпред мамка му? И какво е това, което е скрито зад една капачка (пак отпред) и има резба? Наложи се човека да ме дърпа на заден и запалих на задна. Мани мани. Смешки.
Само едно не разбрах.
Къде ми е теглича отпред мамка му? И какво е това, което е скрито зад една капачка (пак отпред) и има резба? Наложи се човека да ме дърпа на заден и запалих на задна. Мани мани. Смешки.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”