Здравейте купих си Polo 1.4i 96',обаче на дясната врата не работи ел.стъклото,как да разбера дали е от машинката или от нешо друго,
със сигурност не е от копчето,защото сложих копчето от моя джам и не ще пак.
аз имах същия проблем със старото ми поло...четох преди, че попринцип там им е слабо място нещо в електрониката..ако имаш възможност свали кората на вратата и потърси проблема в жичките ...при мен беше прогнила...дано и при теб да е нещо минимално...
виж също и това ...
http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=56625
И аз имах проблем с ел. стъклото, но при мен се беше оплело жилото и трябваше да се смени. 0895668672 е телефона на добър майстор за ел. стъкла. Ако се поразровиш във форума, ще намериш и сайта му където има и адреса му и карта как да го намериш.
Ами изчетох всичко,ама при мене проблема не е във водачите или въжето,щото като цъкам на копчето няма никъкъв звук от машинката,
не знам къде е проблема.Гледах релето и да питам само едно ли е и за двата джама?
O.K. и при мен беше така, но защото въжетата така се бяха оплели, че не даваха шанс на моторчето да врътне. Има голям шанс да не е проблема в машинката, което ще е много по-добре за теб.
Обади се на човека, да го погледне ако не разбираш много. 100% ще ти го оправи пък и дава една година гаранция
ето, щото май не можеш да работиш с търсачката .....
аз също имах проблем със стъклото който ми седя доста време, в крайна сметка едно от нещата беше дясната щипка която смъква стъклото на дясната релса, чупи се захващането със стъклото което става от тряскане на вратата. имам и снимка ама... някой ако иска да я прата да пише :О[/url]