Здравейте.Искам да си сменя дисковете ако можете да ми препоръчате марка и съответно цената.Интересува ме също така една диагностика горе долу колко ще ми излезе и съответно ако има някоя грешка за чистене на борд.компютъра колко се доплаща за изчистването(не че не съм запознат но просто не съм го правил до сега).От скоро съм собственик на Поло 1.6МИ '95 АЕА , много съм доволен и искам да си го стегна и да се изкефя на "мъничето".Ако може също така да ми препоръчате и спортен филтър(цена) и ремус или универсално гърне(също цена).
П.П и както други колеги тук които прочетох имат проблем със бендикса - цена(стържене при палене , точно като запали се чува едно секундно стържене или не ще да запали от първият път) -
Благодаря предварително.Искам да зная колко пари да си приготвя
Ако можете да ми кажете цени
- theevilsite
- Автомобил:
- Двигател:
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
за дисковете : Задължително с тях трябва да смениш и накладките ако не са огледално равни
Ако са ти вентилирани дисковете,заедно с накладките ще ти легнат към 200 лв.Ако ти е обикновен диска ще ти срува към 80лв цялата работа. Препоръчвам марки FERODO, LUCAS, АTE ,Textar, ZIMMERMAN. До преди година и "немските" PAGID бяха добър избор ама нещо в Италия взеха да се излагат (там ги правят сега). А за каквото ти препоръчат испанско бягай надалеч 

- theevilsite
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”