Проблем с поло 92г

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
festar
Автомобил:
Двигател:

Проблем с поло 92г

Мнениеот festar » Съб 15 сеп 2007 19:21

полото ми е 92 1.3г моноинжекция и вчера имах големи ядове с него както си карам и вече сам включил на 4та и малко след това усетих че колата не поема газта като натискам педала вкучих на 3та и пак така докато след 5 секунди тя изгасна и няма повече палене много ми заприлича като все едно ми е свършил бензина ама знам че имам бензин и бензиномера ми е на четвърт резервоар дали не е от кофти бензин но колата не пожела повече да запали а точно си купих нов акумолатор предния ден имам 50 км в софия и нямах никакви ядове ако някои може да ми даде някакви идеи мерси предварително

Потребителски аватар
speka
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с поло 92г

Мнениеот speka » Съб 15 сеп 2007 19:55

festar написа:полото ми е 92 1.3г моноинжекция и вчера имах големи ядове с него както си карам и вече сам включил на 4та и малко след това усетих че колата не поема газта като натискам педала вкучих на 3та и пак така докато след 5 секунди тя изгасна и няма повече палене много ми заприлича като все едно ми е свършил бензина ама знам че имам бензин и бензиномера ми е на четвърт резервоар дали не е от кофти бензин но колата не пожела повече да запали а точно си купих нов акумолатор предния ден имам 50 км в софия и нямах никакви ядове ако някои може да ми даде някакви идеи мерси предварително
ами като за начало провери бензиновата помпа

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Съб 15 сеп 2007 21:04

прав е колегата, но аз бих започнал от тук
1: Бензинов филтър сменял ли си?
2: Имах и аз подобни ядове. Но трябваше да минат 2 месеца докато се усетя ,че металната тръба която е от гърловината за зареждане на бензин към резервоара е пробита на високо- така хем не тече както зареждам ,хем и влиза свободно вода, като и мия калницие с маркуча. Обаче при мен не искаше за пали когато е студена ,а после се давише и куп други щуротии. Също така ми чукаше аванса след като намалее количеството на бензина в резервоара .Накрая свързах нещата и запуших дупката с поксипол.

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Съб 15 сеп 2007 23:03

ох чеки да фърля в музиката с няколко по-евтини варианти.. и ако не стане.. май ша сменяш помпа..
-вакуум в резервоара.. след час требе да запали.. или отвърти капачката.. ша си проличи при отвиване
-ресет на компира.. демек махаш минуса на акуто .. пушиш една цигара.. тургаш пак.
-горивен ф-р както споменаха колегите
-бенз. помпа...

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chy » Съб 15 сеп 2007 23:28

Преди време и аз имах подобен проблем....Свалих помпата и с две жици я свързах към акумулатора,като обръщах полюсите от време на време.
Но моята се беше запушила от разни мизерии(от филтъра)и доста лесно изплю боклука :D .Оттогава не съм имал проблеми с помпето

festar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот festar » Нед 16 сеп 2007 13:19

еми много ви благодяря сега слизам да си поиграя да жидя какжо може да се направи иначе сам сменял бензиновия филтар преди 2 месеца и ресетнах компа и пак е 2ри ден от както не пали.

vodnia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vodnia » Чет 20 сеп 2007 9:17

приятелю аз имам поло 92г. и е 1.3кб.см. преди време и аз като теб както си карах изведнъж започна да губи мошност,дори като и подавах газ започваше да гасне,на тихи обороти си работеше горе доло.В последствие разбрах че катализатора се е затиснал от "хубавият бензин" след като го изтърбуших всичко се оправи.Също така преди време ми се бе скъсал и гуменият тампон точно под плочката на моноинжекцията и от там теглеше въздух и не искаше да работи.Това е което мога да ти кажа на този етап и за което се сещам,по принцип в моето поло няма място което да не съм пипнал и разглабал такаче ако има нещи питаи с радост ще ти кажа каквото знам

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”