Как да сменя лампите на номера??
- speka
- Автомобил:
- Двигател:
Как да сменя лампите на номера??
Здравейте !скоро ме спряха куките и ми направиха забележка че не ми светят крушките на номера пробвах с отверка да ги вадя отгоре но не става голямо мъчене се мъчих и така и неможах те се намират на бронята ет го и полто ако някой е правил такава смяна моля да даде съвет а аз ще почерпя 

- speka
- Автомобил:
- Двигател:
х
кво ме направи ти бе за 2 шибани крушки да смъквам бронята ццц тез хора как ги правят тея коли не мислят ли за смяна някои колега не е ли правил такава смяна полото е горе на снимката там се виждат каде са лампите.::Volkov::. написа:Ако за закрепени на бронята и отгоре няма видими винтове явно трябва да се свали бронята! Но това не е толкова страшно че не светят мани ги ти тия куки само са се заяждали!!!
Пък за бронята (ако незнаеш как) да ти кажат - по-компетентните с такива полота!
- speka
- Автомобил:
- Двигател:
с
ok момчета отивам да пробвам!!
Аз скоро ги смених поради същата причина-куките ме спряха.
С права отверка се вадят - много мъчно. Фасонките бяха нагоряли много яко - нищо не става от тях. Обиколих да търся навсякъде и никаде не намерих. Купих едни обикновенни фасонки (ЛАДА) и ги приспособих и увих с изолир-банд и сега светят перфектно.
С права отверка се вадят - много мъчно. Фасонките бяха нагоряли много яко - нищо не става от тях. Обиколих да търся навсякъде и никаде не намерих. Купих едни обикновенни фасонки (ЛАДА) и ги приспособих и увих с изолир-банд и сега светят перфектно.
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Larry написа:Аз скоро ги смених поради същата причина-куките ме спряха.
Ми че така се прави

- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
Приятел сигурен ли си че са изгоряли лампите защото вероятността да изгорят и двете мисля че не е много голяма. По принцип до колкото видях за моето Поло което е 95г. от Аутодатата има предпазител който е третият от ляво надясно. Не съм 100% сигурен ама доколкото разбрах са точно тези лампички. Просто си провери предпазителите. Леко и безаварийно!
Имам същия проблем,
но е изгоряла само едната лампа.
Някой може ли да качи чертеж на детайла - например от ETKA, за да се види къде се натиска с отверка, че аз не можах да го направя без риск от счупване.
Някой може ли да качи чертеж на детайла - например от ETKA, за да се види къде се натиска с отверка, че аз не можах да го направя без риск от счупване.
- speka
- Автомобил:
- Двигател:
гг
и двете бяха изпушили бъркаш с отверката от страната която е към номера и с друга отверка надигаш подпряна в ръба на багажника аз така ги извадих моите !
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз като купих мойта преди 1 година. Преди да ида в кат за регистрациата оправях всички светлини.
Крушки си намерих в близкия магазин за части и не са скъпи.
Вадят се с права отверка да но внимавай да не ги чупиш че после тряба сменяш и фасонкота(леглото).
При мен също само едната не светеше. Съответно смених само нея. На следващия ден хоп и 2-те не светят ??? Оказасе че идвете са изгорели мног странно а уж бяха еднакви, после сложид 2 нови и оттогава на съм пипал (всичко си работи).
Крушки си намерих в близкия магазин за части и не са скъпи.
Вадят се с права отверка да но внимавай да не ги чупиш че после тряба сменяш и фасонкота(леглото).
При мен също само едната не светеше. Съответно смених само нея. На следващия ден хоп и 2-те не светят ??? Оказасе че идвете са изгорели мног странно а уж бяха еднакви, после сложид 2 нови и оттогава на съм пипал (всичко си работи).
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”