Дилема за Поло и А3
Дилема за Поло и А3
Нов съм в този форум и понеже наскоро си продадох колата и сега трябва да си копувам и съм се спрял на Поло 1.4 60к.с.(2000г.) и на едно audi A3 и то бензин 101к.с. та въпроса ми е следният кое е по-добре да взема полото или а3-то също така ме интерасува какъв разход дава полото градско с климатика и дали е удачен избор благодаря предварително 

- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
1.4 60 коня е малка "мърша", с тоя климатик като го пуснеш и то хептен ще умирга, разход в града с климатика около 10. А3-ката ще ти гори макс с литър повече, ама и подръжката и е по-скъпа. Иначе лично аз бих предпочел А3-ката - по-красива, по-удобна, по-пъргава, полото си е каручка (никой да не се обижда, доскоро и аз карах испанско поло). Плюсовете му са евтината подръжка (мисля, че е много голям +). И в крайна сметка вземи това, което е по-читаво! И двете си заслужават! Зависи какво искаш да караш - ако искаш да се забелязваш, ако си малко "гъзар" или "рейсър" А3-ката е твоята кола. Ако ти трябва да стигаш от точка А до точка Б и да имаш евтина подръжката Полото е твоят дзвер, ама не се ориентирай към тоя малкия мотор 1.4. 1.6 и 1.8 дават същия разход.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”