Смяна на термостат

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
k.shahinian
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Смяна на термостат

Мнениеот k.shahinian » Пет 28 сеп 2007 10:06

Здравейте колеги,
преди две седмици колата ми прегря и понеже аз съм много непросветен по въпросите, свързани с диагностика и ремонтиране на повреди, отидох в сервиз Heed '91 на Стамболийски.
Там хората на дълго и на широко ми обясниха за проблема (така че и даже аз разбрах :oops: ) и за това че когато се счупи термостата се чупи и т.нар. таралеж (така ми казаха :? ), но се наложи да изчакам тъй като трябваше да го поръчат от Германия и вече с гордост мога кажа, че моето Поло отново е по софийските улици :D .
Та идеята на темата е да споделя, че ми направиха отстъпка от цената за ремонт, не сложиха надценка за частта и през цялото време ми обясняваха какво сменят и защо го сменят, за което съм им много благодарен. По този начин спечелиха още един постоянен клиент. Силно ви препоръчвам сервиза (особено на тези, които не знаят към кого да се обърнат при проблем - както бях и аз).

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Re: Смяна на термостат

Мнениеот Anbuch » Пет 28 сеп 2007 22:04

k.shahinian написа:Там хората на дълго и на широко ми обясниха за проблема (така че и даже аз разбрах :oops: ) и за това че когато се счупи термостата се чупи и т.нар. таралеж (така ми казаха :? )

Силно се съмнявам в достоверноста на това ама... първо ми кажи какво ти е полото (щом говориш за "чупене" май е модел 6N от 95г до 99г )

k.shahinian
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот k.shahinian » Съб 29 сеп 2007 10:11

Полото ми е 1.4, 75 к.с., 2000 г. (макар, че се водело 2001, защото е произведено в края на годината). В този таралеж се чупели някакви "щипки", които позиционират термостата.

mukche
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mukche » Съб 29 сеп 2007 12:35

и аз ще сменям термостат уж ми казаха че щела бегачка да става и аз се вързах :dontknow:

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”