И моето Поло си пали когато си поиска!

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
PoloGreen
Автомобил:
Двигател:

И моето Поло си пали когато си поиска!

Мнениеот PoloGreen » Съб 29 сеп 2007 23:04

Сигурно аз съм виновен, защото само му слагам бензин и го карам, без да му обръщам никакво внимание, но ето какви са симптомите:

1. Понякога не пали. Отказва да запали, след като съм го карал 10-на километра градско, спрял съм да свърша някаква работа за 10 минути и след като се кача и пробвам да запаля - отказва. Дават ми ток и тръгвам! Интересно, но сутрин никога не ми е правило проблеми.

2. Часовникът се нулира редовно - май почти всеки път когато спра.

3. В движение както си карам с 30, 40 км/ч изгасва - паля бързо в движение и си продължавам.

4. Когато не мога да запаля акумулатора не е паднал - имам ток(фарове, радио, и т.н.)

Преди около 3 месеца бях оставил колата почти цял ден на пуснати фарове - беше паднал акумулатора. Проблемите ми обаче почнаха преди около месец. Акумулатора е Варта на година и нещо - един майстор преди месец го мери - каза че е наред.

Приемам както съвети, така и съвети за майстор в Пловдив :)

Забравих:
Поло 1.4 97-ма

Потребителски аватар
remax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот remax » Нед 30 сеп 2007 16:35

Колега здравей, бих те посъветвал да погледнеш бубината. Аз имах подобен проблем с гасене по време на движение, докато в един момент закъсах и не искаше да запали изобщо. :?

Айде и успех

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Нед 30 сеп 2007 17:52

remax написа:Колега здравей, бих те посъветвал да погледнеш бубината. Аз имах подобен проблем с гасене по време на движение, докато в един момент закъсах и не искаше да запали изобщо. :?

Айде и успех

Аз също! И това с анулирането на таблото го имах. Връзката незнам каква е, но от както смених бобината това не ми се е случвало.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”