Germany написа:АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ. Мога да карам с часове, но спра ли за малко двигателя, след това климата "не зацепва".
Lizard написа:Germany написа:АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ. Мога да карам с часове, но спра ли за малко двигателя, след това климата "не зацепва".
Не съм 100% сигорен че е същото което ми се случи на мен. Аз имах проблем с климата през пролетта. Всеки път като натисна копчето се чуваше ЦЪК и се осеща по мощноста че компресора тръгва. Но единпъ духне студено единпът едвам вдвам хадинко.
Та ходих при един много добри майстори тука в София и слава бого пъщинака го направи пред тях проблема и веднага го фанаха.
Оказа се някакъв чарк с клана вътре който се е задръстил. И един път отвори и влезе студения въздух единпът не и замрузвало там нещо си и ефекта на охлаждане се губил.
Та тоз чарк седи завит за купето на колата под въздушния филтар леко в дясно (ляво ако сте с/у колата). Та при мен го демонтираха и с некъв спрей го раздвижваха после със згъстен въздух го продухаха. Казаха ми че от раните там оцветители дето се слагат запорверка за теч се получавали утайки и от там запушването.
Ся като ви го написах туй да не вземате да развивате и да чисите, това само при майстор, че ще изпуснете фреона.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта