Привет
Привет
Имам едно запитване относно Поло.Двувомя се какъв да е мотора-бензин(Да сложа и газ)или дизел SDI относно разхода и здравината.Предварително благодаря!
fic написа:казаха ми че слагали клапани които да изпускат налягането което пръска колекторите... аз разпитвам постоянно за газ-уредба и не ми се дават над 1000 лв. ... и събирам мнения по въпроса....
аз не бих се доверил
виж тука http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=51505-може и да ти е полезно

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Ще ме наречете пристрастен, но лично аз съм 100% против газовите уредби. Няма да седна да ви убеждавам защо, но не бих си сложил подобна беля на колата.
Всички които познавам на газ вечно имат някакви главоболия. Било центровки, смрад, изпарители и тн и тн. Да не говорим, че няколко човека се и подпалиха. Осакатяването на мотора пък въобще не го споменавам.
Ама имало фабрични... имало спецове... имало хубави уредби... дрън-дрън!
Всички които познавам на газ вечно имат някакви главоболия. Било центровки, смрад, изпарители и тн и тн. Да не говорим, че няколко човека се и подпалиха. Осакатяването на мотора пък въобще не го споменавам.
Ама имало фабрични... имало спецове... имало хубави уредби... дрън-дрън!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
1.9 дизел AEF е мотора, градско (София) дава около 6. Предполагам ако SDI -то е читаво би трябвало да ти е дори по нисък разхода от на AEF-a.
Мога да ти кажа мойте впечатленив какви са:
В началото ме дразнеше това че мотора е по шумен, обаче свикнах. Друго неприятно нещо са вибрациите и други колеги са се оплаквали.
Незнам дали SDI дизела е със същия съединител както AEF мотора, но съединителя на AEF-a върви комплект с маховика и струва около 1000 лв.
Съветвам те да седнеш и да покараш и дизел и бензин и сам да си прецениш кое по ти приляга.
Аз също съм от София, ако искаш ела да я видиш колата да се повозиш, да покараш. Само дето не е SDI
Мога да ти кажа мойте впечатленив какви са:
В началото ме дразнеше това че мотора е по шумен, обаче свикнах. Друго неприятно нещо са вибрациите и други колеги са се оплаквали.
Незнам дали SDI дизела е със същия съединител както AEF мотора, но съединителя на AEF-a върви комплект с маховика и струва около 1000 лв.
Съветвам те да седнеш и да покараш и дизел и бензин и сам да си прецениш кое по ти приляга.
Аз също съм от София, ако искаш ела да я видиш колата да се повозиш, да покараш. Само дето не е SDI

- feersum
- Автомобил:
- Двигател:
Rainoff написа:А как се познава дали е по-нов модела(маски и т.н).И някой кара ли 1.7сди да каже как е колата.Защото съм се спрял на СДИ ,но се чудя дали 1.7 или 1.9-откъм разход ,и цени на части...
Колега, за SDI-то си уцелил! На моето 1.9 SDI - на извънградско ако не го юркам и си карам с 90-100 км макс, ми гори 4/100. На градско - 6-7/100.
Взех го втора ръка, предния собственик е навъртял 60к км за 2 г., и нямаше никакви кусури.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”