Някой свалял ли е задните кори на вратите на Поло?
-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
Някой свалял ли е задните кори на вратите на Поло?
Мисля да затъмнявам стъклата и искам да сваля корите за да залепя добре фолиото. Някой свалял ли е кори на задни врати на Поло. Интересува ме за какво да внимавам за да не счупя някоя щипка и после да съжалявам 

Re: Някой свалял ли е задните кори на вратите на Поло?
абе май без счупена щипка няма да минеш, за това по-добре си купи един комплект да си имаш, пък и ако ги смениш няма да сбъркаш, така и така ще отваряш вратата 

-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
VWGT написа:абе май без счупена щипка няма да минеш, за това по-добре си купи един комплект да си имаш, пък и ако ги смениш няма да сбъркаш, така и така ще отваряш вратата
Ей колега мерси за отговора, а откъде да ги диря тия щипки? В нашия град кога и да съм търсел нещо пластмасово все не мога да намеря

А във Юнитрейд сигурно са скъпи? ПРеди гледах и ръчката за стъклото, и тя ми представлява трудност

да, ами аз ги купих мойте от ЕМ комплект 33, имат всякакви щипки, но незнам дали имат магазини при вас.
ако искаш разгледай сайта и ги питай на телефон или по и-мейл имат ли представителство или партньори в града, от които да си купиш. За цялата врата щипките няма да са над 4-5 лева.
ето и сайта им: http://emk-33.com/www/index.php
ако искаш разгледай сайта и ги питай на телефон или по и-мейл имат ли представителство или партньори в града, от които да си купиш. За цялата врата щипките няма да са над 4-5 лева.
ето и сайта им: http://emk-33.com/www/index.php
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”