проблем с цицката на задната 4иста4ка-мазниа
проблем с цицката на задната 4иста4ка-мазниа
абе иа кајете как да си опраиа цицката на задната 4иста4ка с4упена е и прузка не на стаклото а по колата зад мен
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: проблем с цицката на задната 4иста4ка-мазниа
maznia написа:абе иа кајете как да си опраиа цицката на задната 4иста4ка с4упена е и прузка не на стаклото а по колата зад мен
еми като е счупена колега смения. Или поне дай някакваа снимка давидим за какво иде реч. Това счупена много общо звучи.
Аз съм на мнение че не са я измислили добре гермаците. да се върти заедно със рамото. Със 300 зора съм я насочал мойта да стреля към джама. И пак поча от заден ляв стоп нагоре

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
maznia написа:абе иа кајете как да си опраиа цицката на задната 4иста4ка с4упена е и прузка не на стаклото а по колата зад мен
Колега,
Ще ме прощаваш ама правописът ти е повече от безобразен... Правописните грешки и внасянето на 4-ки и 6-ци е доста дразнещо и неприатно.
Знам, че преминаването от латиница на кирилица когато си свикнал на първото не е лесно и бих те посъветвал да използваш Spell Check плъгини за браузера който ползваш (има за Mozilla и за IE7)

Успех
П.П.
Относно пръскалката... Ако е счупена е най-добре да си купиш нова (надали са скъпи).
за 4иста4ката
на задната ми чистачка е счупена пласмасата от горе и се показва една ос само сус резбичка от вунка и приска назад незнам ко да навра там 4е да пруска на джама не ми се копува циала ост сус мотор заради една пласмаса незнам как да пусна снимка о6те сум нов и несум запознат много сус саита как става
- IDEFIKS
- Автомобил:
- Двигател:

- digigi
- Автомобил: Audi A6 C8 50TDI
- Двигател: 2019
Колега "maznia" имах точно същият проблем като взех колата. Капачката беше счупена и оста която пръскаше и тя. И така като пръскаш уж на твоя джам пръскаше на колата отзад
на джама.
Разрешението е много просто - отиваш в магазин за части и си купуваш тази осичка с канал за водата и тази капачка която я предпазва от горе. В моя случай това се окозаха сервизни части(демек ги нямало на скалад и рядко се поръчвали) и ми ги поръчаха и двете отделно от един магазин - 15лв + 10лв мисля капачката...
P.S. В магазина имаха ETOS а може и ETKA (това са програми за VW части:) ) и само чрез тях продавача разбра за какво става на въпрос и ги намерихме тез дреболийки.
P.S.2 Ей колега сега видях че си от Варна
- отиди в магазин Лучано срещу Макдоналдс, на мен там ми ги поръчаха.

Разрешението е много просто - отиваш в магазин за части и си купуваш тази осичка с канал за водата и тази капачка която я предпазва от горе. В моя случай това се окозаха сервизни части(демек ги нямало на скалад и рядко се поръчвали) и ми ги поръчаха и двете отделно от един магазин - 15лв + 10лв мисля капачката...

P.S. В магазина имаха ETOS а може и ETKA (това са програми за VW части:) ) и само чрез тях продавача разбра за какво става на въпрос и ги намерихме тез дреболийки.
P.S.2 Ей колега сега видях че си от Варна

- _HighVoltage_
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”