прожини от голф 2 или 3 стават ли за поло 2ф (86ц)
виж си амортисьорите колегаbbboiko2004 написа:нямам намерение да я правя резачква че тя няма на къде, но след като дигнеш 70-80 става доста нестабилна и ме дразни незнам нали нзаете трябва да се пробва :п
bbboiko2004 написа:ами само преден десен нещо ме съмнява др са читави, по окачването(всичко тампони носачи накрайници) няма никакви забележки преди, 10 мин го гледах, имамаме голф и лагуна и двете са по стабилни от полото къде къде.
anonimko написа:виж и тампони на заден мост да не скъсани щом е нестабилна
vladko_g40 написа:виж си амортисьорите колегаbbboiko2004 написа:нямам намерение да я правя резачква че тя няма на къде, но след като дигнеш 70-80 става доста нестабилна и ме дразни незнам нали нзаете трябва да се пробва :п
по принцип полото си е леко и при високи скорости е нестабилно, но още при 70 км - нещо не е наред при теб
аз мойто като го карах до 160 - 170 нямах никакви проблеми, но след 180 имах чувството, че ще излитам в буквалния смисъл
![]()
пич, пружините не са мекиbbboiko2004 написа:anonimko написа:виж и тампони на заден мост да не скъсани щом е нестабилна
тампоните ги гледах снощи нямат никакъв проблем, само тоя преден десен нещо ме съмнява, имам един резервен и ще го сменя. ама все пак ми се струва че тия пружини са мн меки, а и другото е че седи мн висока а мен така не ме кефе
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта