Здравейте искам да ви попитам!!!
Преди два дни ми се скъса жилото на съединителя какво и от къде да си купя колко парички е?Видях че се сменя елементарно. Скоро май ще трябва да сменям и съединител да ми препоръчате марка? Колко пари е един съединител и колко взимат за смяната му????Полото е 1991г. 1043 HZ .
Съединител Помощ???
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
И да ти е саморегулиращо (80 лв струва) и да ти е обикновенно - вземи си обикновенно от Ауто+ за 25 лв
Каква ти е драмата със съединителя? Защо смяташ ,че е за смяна - като имах таково поло съм му сменял съединителя 3 пъти
Цени не мога да ти кажа защото не се знае какво точно ти е за смяна (кои елементи на съединителя). Иначе в най-трагичния случей 300 лв ,а най добрия ще ти легне 150 лв
Каква ти е драмата със съединителя? Защо смяташ ,че е за смяна - като имах таково поло съм му сменял съединителя 3 пъти

Цени не мога да ти кажа защото не се знае какво точно ти е за смяна (кои елементи на съединителя). Иначе в най-трагичния случей 300 лв ,а най добрия ще ти легне 150 лв
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kingralf написа:Жилото си е обикновенно и нали е с две гайки се контролира едната опъва жилото другата седи на контра. Оставаше още малко до края и взе че се скъса а някъде четох че това може да е признак да се сменя съединител има ли нещо такова?
значи жилото, обикновенното има 2 начина за реголиране!
1-вия и стандартен начин е този описан от тебе.
2-рия предполагам е трябвало да прибегнеш до него след като си развил докраи механизма горе... 2-рия начин е имаш долу вилката на скоростната където се захваща жилото още една гаига и винт от там можеш да отпуснесш допълнително жилото.
Само да не обуркам някой не съм 100% сигорен за поло 91г дали е такова жилото, при мен е такова аз съм 97г. Сложих обикновенно щото майстра във Варна 2 дена поръчва не му намериха самореголиращо се. И на ухото след вилката където захваща реално дупка за болт и жилото завършва с болт (бая дълаг) може спокойно на нов съединител да си го навиеш докрай и от горе да отреголираш вече.
Съмнявам се да е по различно, а имеено долу да е на друг принцип на захващане.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”