От снощи забелязах, че не винаги, като натисна спирачка светват стоп светлините.
Обаче, ако скокна рязко на педала светват, което ме навежда на мисълта, че или ключето е "заминало" и се нуждае от заместник или просто се е подкривила някоя пластинка или пък само wd-40 му трябва.
Навеждах се, кьорих се, ама не мога да го видя пущината.
Та, ако на някой му се намира снимка примерно да ме насочи, къде точно да гледам/чопля.
Къде се намира ключето на стоп педала?
- digigi
- Автомобил: Audi A6 C8 50TDI
- Двигател: 2019
anonimko написа:сваляш капака на предпазителите и декоративната кора която под таблото и крие магарето с педалите и на педала наспирачките има една клема която ти е за стоп -светлини -намира се в някъде по средата на педала самата клема е пласмасова с два кабела
Точно !

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Голям зор тва бе. А на всичкото отдолу - при мен не са звезда, ами имбусни винтове. Докато намеря тия битове... чудо.
Свалих два от винтовете, но още не ще да пада таз пласмаса. По-късно видях, че още два винта има, малко по-навътре, които държат сякаш втора кора, която закрива и част от стеблата на педалите, ама не ми стигнаха нервите да се занимавам, че не бях и с дрехи за мацане. Днес, ако ми остане време ще се ровя пак. Ама без винтоверт си е направо гърч да се върти отвертка в тая поза.
А преди да сваля ключето, къде мога да попитам за такова (и да закупя де)? И как точно се нарича? Различни ли са за различните години от модела?
Свалих два от винтовете, но още не ще да пада таз пласмаса. По-късно видях, че още два винта има, малко по-навътре, които държат сякаш втора кора, която закрива и част от стеблата на педалите, ама не ми стигнаха нервите да се занимавам, че не бях и с дрехи за мацане. Днес, ако ми остане време ще се ровя пак. Ама без винтоверт си е направо гърч да се върти отвертка в тая поза.
А преди да сваля ключето, къде мога да попитам за такова (и да закупя де)? И как точно се нарича? Различни ли са за различните години от модела?
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”