anonimko написа:Добре дошъл в клуба
1.има два вида термостати едните започват да отварят 70гр а другите на 85-90гр другия вариант термостата да стои полуотворен
2.за ГИ не мога да ти кажа нищо зависи колко км караш на година аз вече две год карам на бенз пък и цената е около 1000-1200лв по принцип за препоръка BRC преценявай сам но не мисли че ще гори колкото на бенз ГИ е измислен за автомобили с пласм. колектори а не за икономия и отделно компа ще трупа грешки и ще трябва да се трият на стенд аз не съм превърженик на газта карал съм голф2 и ауди80 на газ
3.ключе можеш да намериш по моргите от голф3 1.6 но първо виж дали има клема вътре в таблото
Колега за ГИ бъркаш доста работи:
1-во БРЦ са хубави но скъпи! 1000-1200 лв са българските ГИ.
2-ро ГИ не е измислен спецялно за коли с пласмасови колектори

. Но се препоръчва за тях пред обикнона газова за да се избегне ефекта на гърмене и чупене на колектора.
3-то ГИ нямам да трупа грешки в компа, тъй като използва собсвено управление на гориво подаването.
За разхода и аз немога да коментирам защото нямам ГИ, но е доста по-ефтино на газ. Но ако караш като мен по 10 000 км на година трудно ще избиеш ГИ.
Така работната температура нормалната на двигателя е 90 градуса. Най-вероятно термостат ще трябва да смениш. 70 извън градско не е нормално. А парното духали топло като я караш извън града?
Отностно фаровете по-вероятно е да са сменяни и да нямаш инсталация за елфарове, отколкото да сменен клуча само вътре в копето.