Докато боксува отчита и километража АЕХ
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Докато боксува отчита и километража АЕХ
Колеги при вас така ли е,щото на всичките коли които съм карал не е отчитал докато боксува,а неска щото затънах и викам чаи го пробвам дали на 3та ще излезе газ и бацко поглеждам километража се пълни на 100 отиде половера немърда 

- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
asengamalov написа:много ясно че отчита аз пък не съм карал кола до сега която да не отчита
1 шкода 1трабант 2бмвта 1лада и 1 голф па да не ми е направило впечатление....може може и аз да несъм заглеждал,макарче и на мен ми е логично да отчита ама па толко пъти съм затавал па до са на 100 да отиде километража не ми се беше случвало
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Малиии вие ме изкарахте уникално киорав за другите коли нз ама на голфа колко съм боксувал с него и съм 99.8% че докато боксува не отчита...но нз може пък и аз да съм в грешка,в смисъл то е логично да отчита щото се едно колата си върви но просто на другите коли не ми е направило впечатление и викам чакаи да питам
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Друг е въпроса кога отчита - дали като се върти дори една от гумите, или трябва да се въртят и двете

Последна промяна от lrlmodo на Съб 05 яну 2008 11:39, променено общо 1 път.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- spidergb
- Автомобил:
- Двигател:
Естествено че отчита нали жилото на километража или датчика е вързан за изходящият вал на скоростната кутия. Димек щом се връткат колелцата са врътка и изх. вал на скоростната кутия следователно и километража. Няма такава кола на която да не отчита. А тези коли които е изброил колегата че не отчита съм 100% сигорен че греши.
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Gesha_GTI написа:asengamalov написа:много ясно че отчита аз пък не съм карал кола до сега която да не отчита
1 шкода 1трабант 2бмвта 1лада и 1 голф па да не ми е направило впечатление....може може и аз да несъм заглеждал,макарче и на мен ми е логично да отчита ама па толко пъти съм затавал па до са на 100 да отиде километража не ми се беше случвало
Колега ами замисли се как се отичита скороста на автомобила?
Или другите коли са били със някаква радарна сисметема можеби. След като се вътрят гумите зачи ще отчита.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”