от скоро и аз имам Поло, 96г. 1.9D. Като представителка от нежния пол, разбира се не съм много компетентна, но пък имам желание да се уча
 За това се обръщам към вас с няколко въпросчета. За сега още нищо не съм сменяла по колата, за това ако може с една дума да ми кажете с какво да започна като начало. Взех само нов акумулатор Varta Silver 63Ah, защото се оказа, че този, с който дойде, един ден просто умря
 За това се обръщам към вас с няколко въпросчета. За сега още нищо не съм сменяла по колата, за това ако може с една дума да ми кажете с какво да започна като начало. Взех само нов акумулатор Varta Silver 63Ah, защото се оказа, че този, с който дойде, един ден просто умря  Оказа се, че и всички свещи не работят и са за смяна, въпреки че били чисто нови. Можете ли да ме насочите към марка? И може ли да има проблем в релето, а не в свещите? Взех си зимни гуми Debica Frigo 165/70/13, но нямам представа дали са хубави и дали това е подходящият размер. Разбирайте, че това са ми казали да купя
 Оказа се, че и всички свещи не работят и са за смяна, въпреки че били чисто нови. Можете ли да ме насочите към марка? И може ли да има проблем в релето, а не в свещите? Взех си зимни гуми Debica Frigo 165/70/13, но нямам представа дали са хубави и дали това е подходящият размер. Разбирайте, че това са ми казали да купя  И ако може да ме ориентирате какви да са летните и съответо размера. Казаха ми, че оборотите са малко високи 900-1050, но пък на ниски колата много ще се тресе на нулева предавка. И колко трябва да е по принцип температурата, при мен рядко стига до средната чертичка /трябва да е 90/, но пък колата я карам за по 10-тина км от нас до работа и не загрява много много. За сега е това, ако някъде съм написала нещо неотговарящо на реалността, ще трябва да ме извините, както казах, сега започвам
 И ако може да ме ориентирате какви да са летните и съответо размера. Казаха ми, че оборотите са малко високи 900-1050, но пък на ниски колата много ще се тресе на нулева предавка. И колко трябва да е по принцип температурата, при мен рядко стига до средната чертичка /трябва да е 90/, но пък колата я карам за по 10-тина км от нас до работа и не загрява много много. За сега е това, ако някъде съм написала нещо неотговарящо на реалността, ще трябва да ме извините, както казах, сега започвам  
П.П. Със сигурност съм изчела всички теми, отговарящи на въпросите ми, така че не смятайте, че пиша направо, без да съм прегледала.
Леко и безаварийно на всички!

. Добър избор. Желая ти много безаварийни километри. Дай снимки като направиш.
. Добър избор. Желая ти много безаварийни километри. Дай снимки като направиш.