Предупреждение VW POLO 1.4 16V -ВНИМАНИЕ!!!

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
2balkin
Автомобил:
Двигател:

Предупреждение VW POLO 1.4 16V -ВНИМАНИЕ!!!

Мнениеот 2balkin » Пет 28 дек 2007 17:46

Здравейте колеги шиофьори на 23.12.2007г обикалях в Дупница и си харесах една колица VW POLO 1.4 16V Variant 01г.колата изглеждаже страхотно на 120 хил.км. тъмноцелен металик с нови гуми,ел пакет абе какво да ви я хваля страхотна кола,докарах я с пътна помощ на гр.Костинброд, пътната помощ за моя сметка,дойде момента на регистриране чакам аз документите и какво се оказва номера на двигателя не отговаря на номера на двигателя по документи :shocked :dontknow: , помислих си край изгорях,добре че имам силни хора кадето трябва че тези си ми върнаха парите и аз на тях колата.
Апела ми е внимавайте когато купувате,особенно от Дупница ( знам сега доста хора ще ми кажат къде си гледал ти - гледах по колата-ХУБАВА СИ ИЗГЛЕЖДАШЕ).
Внимавайте с това поло да няма някой друг Ужилен че се набутах 200лв майната им добре че си прибрах 7200лв.
Кефя се на форума и ви пожелавам ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ, БЪДЕТЕ ВСЕ ТАКА ОТЗИВЧИВИ И СИ ПОМАГАИТЕ.
АЗ ОТИВАМ ВЪВ ФОРУМА НА ОПЕЛ,С НОВАТА СИ ОПЕЛ АСТРА :headbang :headbang :headbang :headbang :headbang :headbang :headbang

Потребителски аватар
CTaH4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CTaH4o » Съб 29 дек 2007 15:38

аз лично също имам преживяване с кола от Дупница
преди 4 год бях на път да си взема Пежо 106 1.4 (или 1.6 не помня вече) 16v
гледахме го ... ужким всичко супер
след малко ровене из нета се оказа че е сменена пълната инжекция с моно блок :shock
а като им казах че искам да закарам колата в пежо за преглед, се обадиха на следващия ден с "ами то колата май е запазена... ама не знам си кво си"
тъй че внимавайте много
и моята лична препоръка дайте колкото пари се налага (ще е по добре) и закарайте колата в оторизирания сервиз на марката да ви я прегледат там
няма да съжалити

Потребителски аватар
borislava
Автомобил:
Двигател:

Re: Предупреждение VW POLO 1.4 16V -ВНИМАНИЕ!!!

Мнениеот borislava » Пон 31 дек 2007 18:15

2balkin написа:Здравейте колеги шиофьори на 23.12.2007г обикалях в Дупница и си харесах една колица VW POLO 1.4 16V Variant 01г.колата изглеждаже страхотно на 120 хил.км. тъмноцелен металик с нови гуми,ел пакет абе какво да ви я хваля страхотна кола,докарах я с пътна помощ на гр.Костинброд, пътната помощ за моя сметка,дойде момента на регистриране чакам аз документите и какво се оказва номера на двигателя не отговаря на номера на двигателя по документи :shocked :dontknow: , помислих си край изгорях,добре че имам силни хора кадето трябва че тези си ми върнаха парите и аз на тях колата.
Апела ми е внимавайте когато купувате,особенно от Дупница ( знам сега доста хора ще ми кажат къде си гледал ти - гледах по колата-ХУБАВА СИ ИЗГЛЕЖДАШЕ).
Внимавайте с това поло да няма някой друг Ужилен че се набутах 200лв майната им добре че си прибрах 7200лв.
Кефя се на форума и ви пожелавам ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ, БЪДЕТЕ ВСЕ ТАКА ОТЗИВЧИВИ И СИ ПОМАГАИТЕ.
АЗ ОТИВАМ ВЪВ ФОРУМА НА ОПЕЛ,С НОВАТА СИ ОПЕЛ АСТРА :headbang :headbang :headbang :headbang :headbang :headbang :headbang

УСПЕХ..............

Потребителски аватар
Mury
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mury » Вто 01 яну 2008 14:17

Па то тва за Дупница се знае от доста години,аз имам 2 приятели дето изгоряха с коли оттам :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Вто 01 яну 2008 14:33

Аз пък имам сериозни връзки в Дупница и твърдо смятам следващата кола да я взема от там :)
Все пак ако купувате от там наистина е по-добре да сте с вътрешен човек ;)

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Сря 02 яну 2008 10:46

Доста неприятна случка!
Приятно пребиваване в опел форума

Потребителски аватар
vladko_g40
Автомобил: Audi A6 Audi 90
Двигател: AEB AAN
Контакти:

Мнениеот vladko_g40 » Сря 02 яну 2008 11:03

groznika написа:Аз пък имам сериозни връзки в Дупница и твърдо смятам следващата кола да я взема от там :)
Все пак ако купувате от там наистина е по-добре да сте с вътрешен човек ;)
:да: и аз доста коли съм взел оттам, щото ги познавам почти всички търговци на автомобили от региона :wink: на познати, приятели и т.н. съм уредил доста коли на прилични цени и един недоволен досега няма:wink: но си е друго, когато се познаваш с купувача :lol:

Потребителски аватар
digigi
Автомобил: Audi A6 C8 50TDI
Двигател: 2019

Мнениеот digigi » Сря 02 яну 2008 11:16

Като се замисля само че и двете ми коли са купени директно от Дупница... и други две на приятели пак сме ходили от там да пазарим, значи трябва късмет да е било, че нямам проблеми... :lol:
Колегата "2balkin" да каже от кой салон си е взел тогава Полото за тези които знаеме салоните по Дупница :!:
Или колегите които са ходили много пъти там и имат такива лоши впечатления от някои от салоните. Тъй като аз досега не съм останъл с кофти впечатление от тамошните салони... :roll:
Аз например имам лоши впечатления само от салона на единият изход на Дупница точно под един надлез където са наредени вън на пътя.

2balkin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 2balkin » Сря 02 яну 2008 18:13

Здравейте колеги,за много години,безавариина и щастлива нова 2008г.
Полото се намира в една автокъща в посока Благоевград от ляво на Е79,доста голяма и просторна автокъща,хората с които не сключихме сделката казаха че оставят колата в автокъщата да се продава но терена не е техен и те имаха няколко автомобила!
Нещо отличително колата е внесена с митническа декларация през 09.2006г.
Поздрави и успехи.
п.п.Днес си регистрирах Астрата, в този сняг и студ е истинско геройство,само ме е яд че чаках 1 час да ми подпишат молбата за купуване на номера който си избрах, но човека от който зависеше това не се появи :005:

Потребителски аватар
N1P0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот N1P0 » Сря 02 яну 2008 18:36

какви цифрички си избра :026:

2balkin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 2balkin » Сря 02 яну 2008 19:54

поредицата беше 6440..... аз исках 6444, 6446 , 6454, 6464 или 6466,но за съжаление този от който зависи одобрението на молбата ми за закупуване на номер го чаках 1 час и ми писна а исках преди 12 да приключа с всичко и успях( 11:50) а бях в КАТ в 10:30 :lol:
п.п.Сега ще чакам искания от мен номер да излезе и когато му дойде реда ще ходя да го сложа 8) а той е от поредицата със 7ххх

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”