А бре колеги има един бутон до бутона на климатика като го натисна след 4-5 секунди усещам как мощноста на парното се вдига явно е свързано със парното но не ми е ясно ква работа върши.
Дайте малко инфо.
Мислех да потърся с търсачката но не знам как да формулирам въпроса.
въпрос за парното
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
???
здравейте горди спобственици на половерчета
аз иам едно въпросче може да е мн смешно за някои от вас но напоследък доста хора ми казват следното " сега зимата каот си запаля колата сътрин да съм си пускал климатика "АС" и да нагласям врътката за топлото и стъдено "на топло" и така започвало да духа по барзо топло - аз си го обяснявам на принципа на климатроника??? демек нагласям си климатика да ми духа топло ?>?? има ли такова нещо ?? моля помагайте щот вече се чудя кфо да натисна сътрин?

аз иам едно въпросче може да е мн смешно за някои от вас но напоследък доста хора ми казват следното " сега зимата каот си запаля колата сътрин да съм си пускал климатика "АС" и да нагласям врътката за топлото и стъдено "на топло" и така започвало да духа по барзо топло - аз си го обяснявам на принципа на климатроника??? демек нагласям си климатика да ми духа топло ?>?? има ли такова нещо ?? моля помагайте щот вече се чудя кфо да натисна сътрин?
Re: ???
hristo01 написа:здравейте горди спобственици на половерчета
климатроника на колата няма нищо общо с това да почне да ти духа топло в колата след 1 мин или 30 секунди ... климатроника е електронно регулиране на въздуха в колата или на колко градуса да ти отоплява или охлажда парното или климатика ... до сега съм видял само една кола с такава опция като влезеш вътре сутринта да ти е топло и това е Сигнум 3.0 .... сега някои колеги веднага ще скочат .. колеги знам че повечето дизели и то Швейцарските имат печки но те се включват само при минусуви температури или с дистанционно което в повечето случай липсва и тя схемата е там да поддържа водата в мотора топла да запалиш директно на топъл мотор и ест като е топъл мотора му тряят около 1 мин да затопли радиаторчето на парното .. демек .. ако имаш печка и е настроена да включва на 10 градуса което е абсурд ...
Последна промяна от tu6ana на Вто 01 яну 2008 22:51, променено общо 1 път.
stoickov написа:От известно време, като натисна това бутонче и нищо не се случва. Преди като го натисна, казваше едно"щрак" и всичко беше наред. Как да разбера къде е повредатя - бушоните май са здрави.......
Цялата работа е на вакум провери си мъркучето от клапата до мотора може да се е измъкнало някъде.
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ???
hristo01 написа:здравейте горди спобственици на половерчета
Аз това си го обяснявам много просто като пуснеш климатика тои товари мотора следователно се впръсква повече гориво следователно загрява по бързо някои да ме поправи ако греша
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”