стартер проблем

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
stef78
Автомобил:
Двигател:

стартер проблем

Мнениеот stef78 » Съб 05 яну 2008 16:20

здравейте колеги търсих доста със търсачката но проблем като моя не открих /не се и учудвам/ значи имам проблем със стартера на полото 1,1 куб 92 година проблема се изразява във това че стартера върти но не изхвърля бендикса да зацепи най вероятно трябва да се подмени включвателя, но тук идва проблема, не мога да го разбера как се сваля проклетия стартер , някой може ли да помогне със снимка да сподели ако го е правил въобще всякакви съвети ще са ми от полза благодаря предварително

Потребителски аватар
theevilsite
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот theevilsite » Пон 07 яну 2008 19:19

Значи аз съм със същия проблем.Незнам на твоето как е.На моето са два болта дълги.Трябва да внимаваш щото при мен тия болтове държат там едан джиджафка на тампон един. и така. Успех и пиши кво си направил. аз ше кажа и аз ко съм направил и цена колко ми е излязло утре слетобяд ще го правя

Потребителски аватар
stef78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stef78 » Вто 08 яну 2008 10:04

колата е готова смених включватела 28 лв труда от мен за 40мин го свалих докато разбера от къде да си промуша ръцете за да развия болтовете и 10 мин го качих :D

Потребителски аватар
theevilsite
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот theevilsite » Сря 09 яну 2008 15:17

браво колега.Аз моя го зех за 32 от косера в монтана.Сменихме го обаче пак не ще и май е рейката дето влиза в скоростите.Сега ше я сменям и ще кажа кво е станало при мен.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”