Проблем с кабелите към шофьорската врата

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
eraziel
Автомобил:
Двигател:

Проблем с кабелите към шофьорската врата

Мнениеот eraziel » Сря 09 яну 2008 21:29

Здравейте, Интересува ме на поло 6n как се сваля буксата (или каквото е там) която излиза от таблото до волана и влиза във вратата. Махам гумената изолация и се вижда снопа кабели, които влизат в таблото, но нещо не мога да я сваля тая джаджа...

Някой ако има идея как става или линк към сайт с обяснения и/или снимки ще съм много благодарен

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Сря 09 яну 2008 21:36

За какво ти е да я сваляш, кабел ли искаш да прокараш? Ако е така не се сваля ,а направо се дупчи (поне така направих аз)

eraziel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eraziel » Сря 09 яну 2008 21:39

мда, кабела, дето стига до тонколоната в корарта нещо не арбайтен и искам да пусна нов и до сега съм се мъчил в тъмното да измисля начин да го сваля т'ва нещо и не ... А за дупченето ме е страх да не взема да закача и някой от останалите кабели, че хич не са малко там ...

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Сря 09 яну 2008 21:44

Няма страшно , аз ги пробих с едно шило! За всеки кабел си има по една отделна кутийка (да не се опират един в друх - сещаш се , щом си свалил маншона знаеш за какви кутъйки говоря - та има 5-6 дето са свободни дупчиш тях , не се опитвай да прекараш кабел през кутийка в която вече има такъв!

п.п. ей попълни си гаража ,че да не излезе ,че те лъжа (в смисъл какво е полото).Аз по инерция говоря за поло 6N (95-99g)

eraziel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eraziel » Сря 09 яну 2008 21:46

Мда, и аз ги гледах тея кутийки и умувах, утре ще играе или дрелката или както при теб шилото ...

Мерси :)

П.С. Ако някой знае по-цивилизовано решение готов съм да го чуя :)

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”