Въпрос за тройника(таралежа)

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
imperial_eagle
Автомобил: Octavia TDI 90 combi
Двигател: AGR

Въпрос за тройника(таралежа)

Мнениеот imperial_eagle » Пон 14 яну 2008 0:18

Здравейте колеги, полото ми губеше антифриз и се оказа, че е спукан тройника(таралежа), та въпроса ми е тъй като четох за тия тройници някой знае ли марката на тези които ги продават в Ауто+, защото в Тетевен единствения магазин който е добре зареден с части, не се знае с какъв произход са и от край време хората казват че са ментета(нищо че целия град от там си пазарува за колите) и мисълта ми е ако тукашните и Аутоплюсовите са еднакви да си зема от тука(цена 16-17 лв.), защото ще идвам до софия чак след няколко дена. Също ако има нещо по-специфично при монтажа да ме светнете. Термостата пише на него BTT VW AUDI made in germany 87 градуса и не ми е правил проблем, надявам се че е хубав, ми това е за сега.

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Пон 14 яну 2008 8:41

Слагай го. Като стягаш термостата с капака - с мярка, че там вече няма втулки - болта направо на пластмасата се навива (прави си резба).Те всички се въртят около тази цена - тъй че смело.
Аз си сложих подобен - няма грижи - изкара едно лято вече.
Обаче вземи и капачката на термостата от същата марка (за препоръчване е) и двата О -пръстена ! А и нови О -пръстени за датчиците че протичат :lol: Успех

Потребителски аватар
imperial_eagle
Автомобил: Octavia TDI 90 combi
Двигател: AGR

Мнениеот imperial_eagle » Пон 14 яну 2008 9:17

мерси колега, така и ще направя

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”