даваите съвети

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
jabeto
Автомобил:
Двигател:

даваите съвети

Мнениеот jabeto » Чет 17 яну 2008 16:30

Здравейте както писах на скоро на нова година блъснах половерчето.Та с ремонта се заех лично.Почти всичко е готово,но в момента слагам нов преден капак,но седи малко на криво,сигурно при удара планките които го даржат са кривнали.Иман няколко идеи за тожа как да го оправя,но ще съм благодарен ако и вие ми помогнете с някоя.Капака седи малко осукан.Благодаря предварително и не караите пияни.ПОздрави :roll:

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chy » Чет 17 яну 2008 20:13

Пасването на капака е ебахси филма...3 дни го мъчих,накрая се отказах...Ти си решавай,ама най-гот е да дадеш малко парички на някой тенекиджия да го пасне...те си имат опита-ще го намамят!

Потребителски аватар
spidergb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spidergb » Чет 17 яну 2008 22:15

Колега ако с нещо мога да ти помогна казвай ,супер ще е ако дадеш и снимки. Аз съм тенекеджия и бояджия. Проблеми оправяме сякакви :!: :!: :!:

Потребителски аватар
sashoskiora
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sashoskiora » Чет 17 яну 2008 22:19

spidergb написа:Колега ако с нещо мога да ти помогна казвай ,супер ще е ако дадеш и снимки. Аз съм тенекеджия и бояджия. Проблеми оправяме сякакви :!: :!: :!:

:да:

jabeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jabeto » Чет 17 яну 2008 22:21

същата тема съм я пуснал и във направи си сам там има и снимки ама от тях не се разбира много :?

Потребителски аватар
spidergb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spidergb » Чет 17 яну 2008 22:39

Колвга понеже на снимките не се вижда много хубаво поправиме ако бъркам. Та както видях левият крах на капака при пантата ти е по високо от калника:
--> Оправя се като свалиш капака и чукнеш пантата в основата си на долу а още по хубаво ако направо я махнеш и пречукаш само лонжера.
Другото което е че май левия калник на рогчето (там дето е мигача) е хем на вътре към капака хем и пригънат. Регулирането е лесно просто развий предите болчета на калника и издърпай на вън а чупката на калника е лесно и то. Просто хвани с ръка ръба и дърпай на горе (не много сило) и същевременно чукни калника там кадето е направил гърбица така хем ше вдигнеш ръба на калника хем и ще спадне гърбицата,
А за разтоянието от дясната страна предполагам че някаде опира или ключалката е по на високо. Но без още снимки нищо повече не мога да кажа.
Дано съм ти помогнал поне малко

jabeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jabeto » Чет 17 яну 2008 22:43

колега много благодяря тия дни като го помъча ще кача снимки :D

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Съб 19 яну 2008 10:39

Заглавие "давайте съвети" едва ли ще помогне на някого в бъдеще... :evil:
При следващото твое мнение го промени иначе темата ще бъде изтрита.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”