даваите съвети
-
- Автомобил:
- Двигател:
даваите съвети
Здравейте както писах на скоро на нова година блъснах половерчето.Та с ремонта се заех лично.Почти всичко е готово,но в момента слагам нов преден капак,но седи малко на криво,сигурно при удара планките които го даржат са кривнали.Иман няколко идеи за тожа как да го оправя,но ще съм благодарен ако и вие ми помогнете с някоя.Капака седи малко осукан.Благодаря предварително и не караите пияни.ПОздрави 

- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
- spidergb
- Автомобил:
- Двигател:
Колвга понеже на снимките не се вижда много хубаво поправиме ако бъркам. Та както видях левият крах на капака при пантата ти е по високо от калника:
--> Оправя се като свалиш капака и чукнеш пантата в основата си на долу а още по хубаво ако направо я махнеш и пречукаш само лонжера.
Другото което е че май левия калник на рогчето (там дето е мигача) е хем на вътре към капака хем и пригънат. Регулирането е лесно просто развий предите болчета на калника и издърпай на вън а чупката на калника е лесно и то. Просто хвани с ръка ръба и дърпай на горе (не много сило) и същевременно чукни калника там кадето е направил гърбица така хем ше вдигнеш ръба на калника хем и ще спадне гърбицата,
А за разтоянието от дясната страна предполагам че някаде опира или ключалката е по на високо. Но без още снимки нищо повече не мога да кажа.
Дано съм ти помогнал поне малко
--> Оправя се като свалиш капака и чукнеш пантата в основата си на долу а още по хубаво ако направо я махнеш и пречукаш само лонжера.
Другото което е че май левия калник на рогчето (там дето е мигача) е хем на вътре към капака хем и пригънат. Регулирането е лесно просто развий предите болчета на калника и издърпай на вън а чупката на калника е лесно и то. Просто хвани с ръка ръба и дърпай на горе (не много сило) и същевременно чукни калника там кадето е направил гърбица така хем ше вдигнеш ръба на калника хем и ще спадне гърбицата,
А за разтоянието от дясната страна предполагам че някаде опира или ключалката е по на високо. Но без още снимки нищо повече не мога да кажа.
Дано съм ти помогнал поне малко
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”