Гледах, гледах, но не можах и помен от кука, теглич или каквото и да било отпред на полото.
Ако може да ми подскаже някой. Ако пък е с картинка - още по-добре.
Поло 6N - Къде точно се намира предния теглич?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Така, отворих го - чалъма е, че първо се вади от горе и после само излиза. Има някви странни наченки на акъл в създаването на тоя капак.
Както и да е.
Ако на някой му се намира оригиналното приспособление и е що годе къдърен в свалянето на размери - да ги постне, че да си изработя необходимия детайл.
Или ако има колега от Ст. Загора и околията - да му видя куката и да си сваля сам размерите.
Както и да е.
Ако на някой му се намира оригиналното приспособление и е що годе къдърен в свалянето на размери - да ги постне, че да си изработя необходимия детайл.
Или ако има колега от Ст. Загора и околията - да му видя куката и да си сваля сам размерите.
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Ок - каквито размери мога да и взема ще и взема и ще ти я снимам.То важното е резбата да не е по къса от едиколко си мм и от там нататък дали ще сложиш кука или някакъв як метален пръстен....
Аз на старото поло нямах кука и ползвах едно въже в края на което бях направил един мощен възел - та прекарвам цялото въже през дупката (ама от дугата страна) от вътре навън Така ,че възела да остане отвътре и да не позволява на въжето да излезе , ама това си е побългаряване и не е 100% сигърно ,че ще държи. Така съм я дърпал 4-5 километра общо и нямах грижи де
Аз на старото поло нямах кука и ползвах едно въже в края на което бях направил един мощен възел - та прекарвам цялото въже през дупката (ама от дугата страна) от вътре навън Така ,че възела да остане отвътре и да не позволява на въжето да излезе , ама това си е побългаряване и не е 100% сигърно ,че ще държи. Така съм я дърпал 4-5 километра общо и нямах грижи де
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”