Здравейте колеи,
Току що извадих моето Polo 1.05 от основен ремонт. Надявам се да е успешен.
Но възникна едни малък проблем ... явно като са я разглабяли и са извадили жилото за километража - сега нито скоростомера, нито километража отчитат.
Не че е проблем за умиране, но ме дразни и бих искал да го оправя. Някакви идеи или насоки да ми дадете?!?
Другата причина е, че като взех да я покарам малко на по-дълъг път и взех да чувам странен шум, който ми се струва,че идва от предното дясно колело (ещо като пристърхване, триене на метал). Първоначално се притесних, че идва от мотора, но слава Богу - не е.
Та сега се питам, може ли проблема с жилото да е причината за този шум?
Polo 1.05 96г. - след основен ремонт
- theevilsite
- Автомобил:
- Двигател:
мерси колега.
ами едва ли са поутънели защото към средата на декември сменях дискове и накладки - така че по-вероятно да са въпросните скоби. може би това че смених накладките, карах 2 седмици и колата влезна в бокса за около месец - може би не са разкарани ... ами както и да е .. явно пак ще трябва да се ходи на майстор
ами едва ли са поутънели защото към средата на декември сменях дискове и накладки - така че по-вероятно да са въпросните скоби. може би това че смених накладките, карах 2 седмици и колата влезна в бокса за около месец - може би не са разкарани ... ами както и да е .. явно пак ще трябва да се ходи на майстор

- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Абе ако не е щракнала(влезнала) хубаво буксата на таблото някои от функциите му се хубят (неработят) .Ама друг е въпроса за какво им е било да я мърдат тая букса заради основният ремонт. Този шум при какви обстоятелства го чуваш?
Темата може да се превърне в много полезна за някои хора ,ако можеш (докато ти е още прясно на ъкъла) да опишеш, кое-колко пари ти е излезнало за ремонта - най добре всяка част по отделно
Темата може да се превърне в много полезна за някои хора ,ако можеш (докато ти е още прясно на ъкъла) да опишеш, кое-колко пари ти е излезнало за ремонта - най добре всяка част по отделно
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”