wv Polo 1.0 98г Шум ?
wv Polo 1.0 98г Шум ?
Когато съм на скорост има един шум някаде около скоросната кутия като "тракане",този шум изчезва когато съм на нулева.Колата е обслужена напълно! Каква може да е причината за този Шум ???
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Re: wv Polo 1.0 98г Шум ?
Smok написа:Когато съм на скорост има един шум някаде около скоросната кутия като "тракане",този шум изчезва когато съм на нулева.Колата е обслужена напълно! Каква може да е причината за този Шум ???
Ако се чува тракане при натиснат съеденител на някоя предавка или без натиснат на 0 предавка си е признак на тръгнал съеденител. Ама щом на 0-лева не се чува ,май работата е от скоростите - води я доктор час по скоро защото с тия "нежни" кутии дето сме за нула време може да се прецака кутията съвсем и да има нужда от смяна (поне ако е от нея де).
Има си форумни майстори от които никой не се е оплаквал досега и всички им имаме доверие (аз не съм ходил при тях).
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Ами пробвай и в други сервизи. Като се движиш с колата от купето вътре чува ли се това тракане - Ти така ли я купи колата ? Колко км си и навътрял така? Има и разни лагери дето ако е карана без масло се прецакват - имат луфтове и като им дойде времето и прецакват цялата скоростна кутия , но ако се сменят на време може и да се спаси кутията.
Аз се хванах да пиша в тая тема ,не защото много ги разбирам скоростите ,а защото както каза един колега никой не казва от какво може да е.Имай в предвид ,че само гадая и това което зная (съм го написъл) не от личен опит (освен за съеденителя) ,а по спомен от други такива теми които са се обсъждали във форума - малко се притеснявам да не те вкарам в излишни разходи ,но поне ти давам идеи някакви идеи
Аз се хванах да пиша в тая тема ,не защото много ги разбирам скоростите ,а защото както каза един колега никой не казва от какво може да е.Имай в предвид ,че само гадая и това което зная (съм го написъл) не от личен опит (освен за съеденителя) ,а по спомен от други такива теми които са се обсъждали във форума - малко се притеснявам да не те вкарам в излишни разходи ,но поне ти давам идеи някакви идеи

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”