POLO 1.6 Automatik изгасна и спря на магистралата

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
milenov
Автомобил:
Двигател:

POLO 1.6 Automatik изгасна и спря на магистралата

Мнениеот milenov » Пон 17 мар 2008 15:00

POLO 1.6 Automatik изгасна и спря на магистралата както си карах с около 90 км/ч. Извиках тези дето ми правиха основния ремонт и те установиха че има гориво има искра на свещите но не ще и не ще да запали. С подаване на много газ успя да припука и запали но се чува тракане в мотора. Вдигнаха ръце и на буксир го прибрахме. Какво може да се е случило защото ми сложиха нови бутала ама набиха и ризи.Успях да проверя ремака и фазоразпределението - белезите си отговарят точно центровката е добре и се чудя какво да правя но неискам повече да го давам в този сервиз.97г. е произведено. Моля помогнете ако имате опит!

mufin
Автомобил:
Двигател:

Hi

Мнениеот mufin » Пон 17 мар 2008 17:53

Колега, ти си за сервиз.
Ако искаш помощ - имам много добър майстор за двигатели (трета кола само при него поддържам)

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chy » Пон 17 мар 2008 18:01

а сменяваха ли основни и биелни лагери?
не мъчи колата да я палиш...а тези "майстери"-сега да си я оправят за тяхна сметка :evil:

milenov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот milenov » Вто 18 мар 2008 8:49

Смениха основни и биелни лагери сегменти бутала и колата измина около 1000 км без проблеми маслото е на същото ниво както бе в началото. Нямам на представа какво може да се е случили с мотора така изведнъж.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”