НЕ6ТО ГАСНЕ :(

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
krasimir stoqnov
Автомобил:
Двигател:

НЕ6ТО ГАСНЕ :(

Мнениеот krasimir stoqnov » Пон 24 мар 2008 23:00

здравеите имам поло 1.6 мн съм довоолен колата е 4ервена- цвят гранд при с лети джанти двуврата об6то взето ергенска кола стра6на ! направи ми пробелем уви :( карам си аз вси4ко е 6 нормално спирам гася Влзиам В магзина излизам Вартя колата не иска да пали Вартя няколко пати пали и трагВам прибирам се на сутринта проблема пак е на лице няколко пати пак не пали накрая трагвам сменям бензинов и вазду6ен филтър проблема из4езва но уви след 2 дни пак го направи вярно само веднаЖ но все пак исках да попитам по компетентни от мен балгаодаря предВарително колеги ПОЛОТАТА 6ТЕ ПРЕВЗЕМАТ СВЕТА ХИХИХ:)

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chy » Пон 24 мар 2008 23:32

:welcome_to_group
Пожелавам ти приятни мигове тук...
За целта обаче....
Моля те-промени заглавието на темата-недей писа с главни букви :wink:
Това не се толерира....
Постарай се да пишеш грамотно....писането на шльокавица може и да е по-лесно...но все пак не е задължително да се мъча докато чета....
Ако искаш-промени и това-бутона "Промени" :wink:
Попълни си гаража...на мен лично не ми дреме дали е ергенска кола....
Тоест-код ДВГ-много помага :wink:
Снимки...такива неща....
И последно-имаш ли аларма с имобилайзер???
Щот алармите имат гадния навик да се проибават и да пречат на запалването...особено при влажно време...и особено когато е влажно!

krasimir stoqnov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот krasimir stoqnov » Сря 26 мар 2008 22:26

здр. ами оказа се от алармата няма имобилаизер но все пак нещо е имала проблем. сажелявам 4е съм писал сголеми букви о6те не ми е ясно как седят нещата във форума и не знам как да порменям нещата които съм писал поздрави на всички

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”