Значи със скоростната кутия нямам никъкви проблеми но смятам да сменя маслото защото съм чувал,че италянците (колата е от там) само знаят да

ХАЙДЕ СЕГА ВИЕ СТЕ НА ХОД

CTaH4o написа:чакай да се сетя
хммм имаше едно такова масло за скоростни кутии
един приятел даже продаде такова за 150лв
ама как се казвашее
ехххх ще едитна явно поста утре
а по пътя на логиката SEMI-SYNTHETIC - освена да е полу-синтетика няма кво да е
на тия пари горе-долу е и мотулаtheevilsite написа:Ами за това масло не съм чул отзиви.Но за поло по принцип като си сменях маслото, имам един приятел бачка в Кастрол.И каза че е много доволен от него шото и тои си е сложил такова.И за поло проверил и било такова по каталог.Давали му гаранция към 80 000 км на тва масло.Не занм обаче каква е цената на литъра.Аз съм с едно немско Kutenkeuler на 18лв/л.Виж му цената и си преценявай.
ми ще кажа, че това е онеправдан разходCTaH4o написа:а какво ще кажете на тема Графитно масло за скорости? (бел. ред 200лв/л)![]()
аз лично знам само че един път се сипва и това му е завинаги(няма нужда от смяна)
lancelot написа:Само от 2 дни имам тази кола и ми е интересно, защо производителя не казва нищо по въпроса за смяната на маслото на скоростната кутия.
В една от другите теми видях че има пробка за източване... на другата ми кола няма такава пробка, и пише че не се сменя а само се долива. Прочетох книжката на колата, и каквото успях да намеря за 2 дни.
Та въпроса всъщност е ...на колко километра трябва да се сменя, или не се сменя а само се долива ?
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта