Бели мигачи за поло 3-ка

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Бели мигачи за поло 3-ка

Мнениеот Gesha_GTI » Пон 25 фев 2008 22:28

Колеги като взех полото отпред си беше с бели мигачи,сега планувам да сложа и отстрани бели мигачи.Въпросът ми е за отзад продават ли се защото аз съм виждал само опушени,апък и моито поло е дълга база ето и снимка....
Изображение

Потребителски аватар
suggar
Автомобил: Seat Ibiza
Двигател: ASV

Мнениеот suggar » Пон 25 фев 2008 22:32

КОлега го сега не съм вицдал по снимки или сайтове да има модифицирани стопове за комби, но това ест не значи че няма....успех с търсенето, предполагам че ще е много маняшко

Потребителски аватар
spidergb
Автомобил:
Двигател:

Re: Бели мигачи за поло 3-ка

Мнениеот spidergb » Пон 25 фев 2008 22:33

Ми колега прелакирай си стоповете отзад напей си ги тъмни

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Пон 25 фев 2008 22:36

И аз из софия като мойто поло дет съм ги заглеждал сички са си със жълти мигачи...Мене нещо опушени не ме радват,ще провериа да намеря бели,и аз мисля че ще стане мноо яко :D

Потребителски аватар
spidergb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spidergb » Пон 25 фев 2008 22:40

Gesha_GTI написа:И аз из софия като мойто поло дет съм ги заглеждал сички са си със жълти мигачи...Мене нещо опушени не ме радват,ще провериа да намеря бели,и аз мисля че ще стане мноо яко :D

За калниците стават от ибиза леон ако намериш на старо инак нови даже във форума гледах 4е продава един колега кристални много са хубави ама иска към 30 лв

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Пон 25 фев 2008 22:44

spidergb написа:
Gesha_GTI написа:И аз из софия като мойто поло дет съм ги заглеждал сички са си със жълти мигачи...Мене нещо опушени не ме радват,ще провериа да намеря бели,и аз мисля че ще стане мноо яко :D

За калниците стават от ибиза леон ако намериш на старо инак нови даже във форума гледах 4е продава един колега кристални много са хубави ама иска към 30 лв

Да аз тях ги видях и ми хванаха окото та се амбицирах :lol: като имам време ще се поразходя насам на там из магазините да видя ко ще намеря :wink: иначе кристалните странични са мноо готини,той вече до 25лв смъкна та се замислям :D

Потребителски аватар
spidergb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spidergb » Пон 25 фев 2008 22:49

Gesha_GTI написа:
spidergb написа:

Да аз тях ги видях и ми хванаха окото та се амбицирах :lol: като имам време ще се поразходя насам на там из магазините да видя ко ще намеря :wink: иначе кристалните странични са мноо готини,той вече до 25лв смъкна та се замислям :D

Аз не видях дали е от София ама ако е от там вари с 20 лв на ръка и ще ти ги даде няма де да иде щом до ся не ги е дал начи няма много желаещи. Послушай ме няма да сбъркаш се пак тва ми е работата

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Пон 25 фев 2008 22:54

spidergb написа:
Gesha_GTI написа:
spidergb написа:

Аз не видях дали е от София ама ако е от там вари с 20 лв на ръка и ще ти ги даде няма де да иде щом до ся не ги е дал начи няма много желаещи. Послушай ме няма да сбъркаш се пак тва ми е работата

от софия е аз съм проучил сичко :lol: и парите ги имам,и се замислям сериозно да тунинговам половера :lol:

Потребителски аватар
CTaH4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CTaH4o » Вто 26 фев 2008 0:12

провери из каталозите на FK не може да няма бели стопове
макар, че аз лично до сега не съм виждал (но пък не съм и гледал де :) )
а иначе мигачите са лесни - кеф ти бели, кеф ти кристални, кеф ти затъмнени

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”