Бели мигачи за поло 3-ка
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бели мигачи за поло 3-ка
Колеги като взех полото отпред си беше с бели мигачи,сега планувам да сложа и отстрани бели мигачи.Въпросът ми е за отзад продават ли се защото аз съм виждал само опушени,апък и моито поло е дълга база ето и снимка....

- spidergb
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Бели мигачи за поло 3-ка
Ми колега прелакирай си стоповете отзад напей си ги тъмни
- spidergb
- Автомобил:
- Двигател:
Gesha_GTI написа:И аз из софия като мойто поло дет съм ги заглеждал сички са си със жълти мигачи...Мене нещо опушени не ме радват,ще провериа да намеря бели,и аз мисля че ще стане мноо яко
За калниците стават от ибиза леон ако намериш на старо инак нови даже във форума гледах 4е продава един колега кристални много са хубави ама иска към 30 лв
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
spidergb написа:Gesha_GTI написа:И аз из софия като мойто поло дет съм ги заглеждал сички са си със жълти мигачи...Мене нещо опушени не ме радват,ще провериа да намеря бели,и аз мисля че ще стане мноо яко
За калниците стават от ибиза леон ако намериш на старо инак нови даже във форума гледах 4е продава един колега кристални много са хубави ама иска към 30 лв
Да аз тях ги видях и ми хванаха окото та се амбицирах

- spidergb
- Автомобил:
- Двигател:
Gesha_GTI написа:spidergb написа:Gesha_GTI написа:И аз из софия като мойто поло дет съм ги заглеждал сички са си със жълти мигачи...Мене нещо опушени не ме радват,ще провериа да намеря бели,и аз мисля че ще стане мноо яко
Да аз тях ги видях и ми хванаха окото та се амбицирахкато имам време ще се поразходя насам на там из магазините да видя ко ще намеря
иначе кристалните странични са мноо готини,той вече до 25лв смъкна та се замислям
Аз не видях дали е от София ама ако е от там вари с 20 лв на ръка и ще ти ги даде няма де да иде щом до ся не ги е дал начи няма много желаещи. Послушай ме няма да сбъркаш се пак тва ми е работата
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
spidergb написа:Gesha_GTI написа:spidergb написа:Gesha_GTI написа:И аз из софия като мойто поло дет съм ги заглеждал сички са си със жълти мигачи...Мене нещо опушени не ме радват,ще провериа да намеря бели,и аз мисля че ще стане мноо яко
Да аз тях ги видях и ми хванаха окото та се амбицирахкато имам време ще се поразходя насам на там из магазините да видя ко ще намеря
иначе кристалните странични са мноо готини,той вече до 25лв смъкна та се замислям
Аз не видях дали е от София ама ако е от там вари с 20 лв на ръка и ще ти ги даде няма де да иде щом до ся не ги е дал начи няма много желаещи. Послушай ме няма да сбъркаш се пак тва ми е работата
от софия е аз съм проучил сичко

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”