за въздушен филтър питане...какво може да стане?
за въздушен филтър питане...какво може да стане?
излезнал ми е гумения офф как да го кажа мъркуч или гумената тръба която влиза в кутията за въздушния филтър.. дано да ме разберете
паднало е някде бол4ето което го държи и малко се е разместил не е излезнал но хлабав..та ме интересува на кое може да се отрази някои ми каза че май малко повечко ще гори ,но незнам..благодаря

Re: за въздушен филтър питане...какво може да стане?
DMX написа:излезнал ми е гумения офф как да го кажа мъркуч или гумената тръба която влиза в кутията за въздушния филтър.. дано да ме разберетепаднало е някде бол4ето което го държи и малко се е разместил не е излезнал но хлабав..та ме интересува на кое може да се отрази някои ми каза че май малко повечко ще гори ,но незнам..благодаря
Нищо неможе да стане.
maznia написа:сложи две врътки иэолирбанд вдени и сложи ново болче
Червен или черен изолирбанд????
А малко те-да е по здраво?
saa27-колега....прав си-нищо няма да стане....ако въздуха е чист и няма прах...или колата си стои някъде на паркинг!
Ама тоя прах във въздуха,който би влезнал в цилиндрите...няма ли да навреди....косвено???
Всъщност....защо аджеба производителя го е сложил тоя възд.филтър??
chy написа:saa27-колега....прав си-нищо няма да стане....ако въздуха е чист и няма прах...или колата си стои някъде на паркинг!
Ама тоя прах във въздуха,който би влезнал в цилиндрите...няма ли да навреди....косвено???
Всъщност....защо аджеба производителя го е сложил тоя възд.филтър??
Доколкото разбирам по описанието на колегата това което се е откачило е въздуховода до въздушния филтър ( друга голяма тръба захваната с болт там нема ) т.е. въздуха минава през филтъра преди да влезе в двигателя.Въздуховода взема въздух от десния калник някъде или от загрятия въздух от изпускателните колектори. Следователно щом минава през въз. филтър нема стане нищо.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”