общи проблеми
общи проблеми
Здравейте искам да си купя polo (до 4000лв) но не съм много наясно с двигателите кой е най подходящ основно за града ми трябва а също така и основни проблеми които са характерни за модела?
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: общи проблеми
tonnni написа:Здравейте искам да си купя polo (до 4000лв) но не съм много наясно с двигателите кой е най подходящ основно за града ми трябва а също така и основни проблеми които са характерни за модела?
Кой модел точно искаш N6 ? За тези пари ще си купиш 1.1
Иначе 1.4 16V мисля, че е най-добрия както и 1.6i

- daniel.petrov
- Автомобил:
- Двигател:
- suggar
- Автомобил: Seat Ibiza
- Двигател: ASV
daniel.petrov написа:имаше в габрово едно поло 1.4 16v 98-ма с bbs 15" ABS,спортно окачване и яка музика-от германия за 4 бона но не го взех защото нямаше клима.купиха го на същия ден.
ps.-червено
суууупер яко беше аз ходих точно като го сваляха от автовоза...ама нямах толкоз пари

- spidergb
- Автомобил:
- Двигател:
suggar написа:daniel.petrov написа:имаше в габрово едно поло 1.4 16v 98-ма с bbs 15" ABS,спортно окачване и яка музика-от германия за 4 бона но не го взех защото нямаше клима.купиха го на същия ден.
ps.-червено
суууупер яко беше аз ходих точно като го сваляха от автовоза...ама нямах толкоз париза тва ся си карам "кочинката"
![]()
![]()
Ае колко са 4 бона за габровците еййййй ко са прайте крйте ги вий знам ва само по кръчми и после в зала тотал ааааааа

- spidergb
- Автомобил:
- Двигател:
CTaH4o написа:мда за тези пари може да се намери 1.4 16v
въпроса е да се отиде в сервиз да кажат дали всичко му е ок
аз нещо много се замислям за 1.6 16v ама нещо 7-8k не ми се дават
То и аз ги гледах но иначе не може ли да си сменим само двигателя +ск. кутия евентуално. Двигателя го гледах в мобиле.де за 400евро (не беше скоро сега не съм търсил) но иначе ако се намери всичко с докарването ще стъпи на макс. 1000-1200лв. труда ще ти е за около 200лв, техно теста ти е 128лв димек всичко за около 1500лв. Стария го пускаш за части и си оставаш с вентилирания и с твоето купе. Пиша го тука за да не отварям нова тема. Ако някаде бъркам поправете ме, защото сериозно се замислям да го направя.
.
След 96 ми си иска да бъде .Чух че модела е със слабо предно окачване и лесно се чупи имали нещо такова и какво да очаквам от към ремонти като цени и въобще кои са слабите места на модела ще ви бъда благодарен за информацийката 

- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Не се хвърляй на първото дето що годе ти хареса. За полов отлично техническо състояние 96 година дето е с двигател различен от 1043 куб 45 коня, тези паричка са според мен малко. Вдигни си сумата на 4500 лв и бъди сигурен ,че може и да ти излезе по-евтино в крайна сметка!
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=80668
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=80668
- CTaH4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
spidergb написа:CTaH4o написа:мда за тези пари може да се намери 1.4 16v
въпроса е да се отиде в сервиз да кажат дали всичко му е ок
аз нещо много се замислям за 1.6 16v ама нещо 7-8k не ми се дават
То и аз ги гледах но иначе не може ли да си сменим само двигателя +ск. кутия евентуално. Двигателя го гледах в мобиле.де за 400евро (не беше скоро сега не съм търсил) но иначе ако се намери всичко с докарването ще стъпи на макс. 1000-1200лв. труда ще ти е за около 200лв, техно теста ти е 128лв димек всичко за около 1500лв. Стария го пускаш за части и си оставаш с вентилирания и с твоето купе. Пиша го тука за да не отварям нова тема. Ако някаде бъркам поправете ме, защото сериозно се замислям да го направя.
хм колега не така че ме избиват болни мисли...
всичко което казваш е така (+- някой лев естествено)
само тоя Техно тест ме притеснява, че така може да се направят
а и се съмнявам да е минало 1.6 16v Gti през тях .. ама кой знае
май като гледам, че не съм сам може да отворим една тема в "Направи си сам", да поумуваме малко и да

- spidergb
- Автомобил:
- Двигател:
За техно теста едвали ще има проблем скоро бях там и мина една астра на която и бяха сложили 2.0Т , говорим за астра А(до 95год)оригинално си е била с 1.4 мотор, единствено трябва да имаме е човек който да купи двигателя за да не се окаже някой боклук да са чудим ко да го прайм, зашото на снимки може да е един а кат го докарат да е друг
- CTaH4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
spidergb написа:За техно теста едвали ще има проблем скоро бях там и мина една астра на която и бяха сложили 2.0Т , говорим за астра А(до 95год)оригинално си е била с 1.4 мотор, единствено трябва да имаме е човек който да купи двигателя за да не се окаже някой боклук да са чудим ко да го прайм, зашото на снимки може да е един а кат го докарат да е друг
недей така колега, че утре отивам да тегля кредита

иначе съм съгласен с теб
а за човек ако трябва ще се разходим до Немция

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”