абе хора тия наште коли не се ли чупят малко поне???
На мен взе да ми става скучно да влизам във форума - последното съобщение е отпреди 3 дена (и при това написано от мен)!!!
ОК, хайде да ви събудя малко. Някой от вас имал ли е проблеми с някакъв амортисьор намиращ се под кормилната кутия , май е сложен да се върти по-мазно волана. Аз още не съм видял дали имам такова нещо ама много ми е лек волана и ако имам значи е дал фира... откъде и колко $$$?
егати тишината в тоя раздел на форума....
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Re: егати тишината в тоя раздел на форума....
Просто не се чупят...........баси и колата........а явно това е нормално за VW с модел Поло. 

- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Maks написа:Ми май не се чупят(да чукна на дърво) bowdown .Айде и аз едно въпросче не по темата,та значи свети ми само бялата светлина за заден ход,гледам и на други поло-та е така.Това нормално ли е?И айде още едно,та някой кара ли на газ?Впечатления?Разход?
Не знам с кой модел си, но на 6Н1, има светлини за заден ход, само в единия стоп............
А за газ, нямам, но все си мисля че не си струва, първо че се набутваш за газова уредба, после за ремонти, а ако вземат да дигнат газта, примерно на 1, 4...1,5 лв......само си представям как огън ще излиза от гъзовете на колегите с газ.........на всичкото отгоре и за поло не си струва, то като харчи 5 бензин, примерно на газ ще стане 10...........не си струва всички ядове просто, но това според мен де.

- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Maks написа:Моето е 92' г.А за газта незнам,в Италия е 50 евро цента надали ще мине левче при нас,а и всички таксита са на газ дори малолитражките.
Да, говорих си с една малолитражка...........всмисъл с шофера й.............та той ми казва че е на метан и с 7-8лв минавал 220км...........
Знам ли, не е лоша идеята...........ама прекалено беднячески ми се струва..........по добре тия хора да спестяват от закуски.

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
ChampioN написа:DragoCL написа:ееееее не стряскай хората...
ще качи макс 0,5-1л.
100% е абсурдно...
Да ти кажа честно, и пари да ми дават, не бих пробвал дали колата ще харчи 6 газ.........или 8.............![]()
Абе ти вземи покарай на газ (ако искаш да си смениме колите замалко) и напълни веднъж дваж за по 20лв и минавай с тях 250-300км пък тогава ще те питам как се чувстваш. Не се опитвам да те убеждавам, защото и аз бях като теб преди. Сега се чувствам перфектно в колата и си пея и си свиркам

- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
ОФФ---Олее васстоп, колко си праав! bowdown. МОЖЕ бензина да е най - голямото, ама за 15 лв на газ. минавам 180км., такава приказка на бенз НЯМА. Просто при тези цени съм го забравил forever. Разликата е кошмарна, а толкова голяма разлика във вървенето няма - поне при мен е факт.Клими, задръствания, няма заначение не ми пука, а пък на бенз се чудиш от къде да го превъртиш да му злезе края ----ОФФ
- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
мдам и аз другата седмица я коландра да и тургам АГУ-то.... щот малолитражка, малолитражка, ма последното ходене до Сф ми стъпи на 65 кинта..аре нема нужда, кат мое ми излезе 'ку не наполовина то поне на макс 40 кинталара, ко да го мисла още, баси иде отпускарския сезон, точа се да фърча къде ли не из БГ-то м'чи то аз сал кат дръпна калема на бензина и ма стяга сърцето бе, бива ли така.....
пък кат се замислиш бах тез 400 кинта за газово че те при таз разлика от -2.5х спрямо бензина, тя ше се избие за нула време бе...с мойто каране на 2, макс 3 дена аре 20 кинта в резервоара... де е киро на кирия дет се вика.....
П.С. За колегата дето твърди ГАЗ по 1.40 - 1.50... сигурно може, ние сме страна на абсурда, ма замислял ли си се тогаз бензина дъл нема да е некъде къмто 4-5
пък кат се замислиш бах тез 400 кинта за газово че те при таз разлика от -2.5х спрямо бензина, тя ше се избие за нула време бе...с мойто каране на 2, макс 3 дена аре 20 кинта в резервоара... де е киро на кирия дет се вика.....
П.С. За колегата дето твърди ГАЗ по 1.40 - 1.50... сигурно може, ние сме страна на абсурда, ма замислял ли си се тогаз бензина дъл нема да е некъде къмто 4-5

- guard
- Автомобил:
- Двигател:
minimiro написа:П.С. За колегата дето твърди ГАЗ по 1.40 - 1.50... сигурно може, ние сме страна на абсурда, ма замислял ли си се тогаз бензина дъл нема да е некъде къмто 4-5
Вастоп, Минмиро.........прави сте.

Лично при мен как стоят нещата, примерно до Елена ми излезна не повече от 10л..............което са 200 и кусур км............което значи приблизително същия разход като на Вастоп............, е за чии Х*й да слагам газова...........в града ми харчи между 5 и 6.........тоест точно 10лв...................ако сложа газова, никой няма да ме обеди че поне 8 ще ми е разхода........което е 6-7лв...........знам ли просто не си струва...............а 90процента от мойте приятели имат доста проблеми с газта, верно те не са с VW, а с Ауди, Опел и т.н...........но знам ли...........
И последно, не си струва, лично за мен, аз скоро-скоро, до год две, ще се преместя в друга страна която мисли малко повече за свойте хора........след като бензина им е, дай да пресметна.....80ст

Та поздрави за всички.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”