Здравейте,
развали ми се врътката на парното (за настойка духа към стъклата, към путниците и т.н.) и сега не ще да работи като го завъртиш към стъклата. Като въртиш много гадно скърца и въобще прецакана работа.....
Въвпросът ми е може ли човек сам да си смени "врътката" (пълен лайк съм) или си требва майстор...и въотще поправимо ли е или мнгого скъпичко...
Колата е ПОло 97 г. двигател АЕР?
Мерси за съпорта
mod edit: vasstop
развали ми се врътката на парното
- kickcho
- Автомобил:
- Двигател:
и при мен е го имаше тоз проблем ,значи вземаш една тънка отверка и внимателно сваляш пластмасата около врътките,като я свалиш ще видиш че 3-те врътки са на една обща конзола държи се на 4 кръстати винтчета ,за да ти е по лесно поставянето а и изваждането на самата конзола с врътките може да свалиш и панела под този с врътките той е захванат за таблото с 2 винтчета пак от същия вид.....така като извадиш конзолата с врътките ще откриеш проблема,а той най вероятно е следния: жилото ти което е свързано с врътката (тази за прозорците) е било захванато за конзолата с помоща на една малка пластмасичка,която се е строшила и така жилото ти се движи с кожуха си а не трябва да е така трябва кожуха да е неподвижен за да може да се движи само жилото и да управлява клапите за въздуха.....аз моето го оправих като намерих парченцето строшена пластмаса и я залепих обратно.....ще се справиш не е трудно успех
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”