Ето ме отново колеги....
Събота в 3 през нощта съединителя сдаде багажа......Неделя никой не работеше.... Нищо ново не ви казвам.
Намерих един човек в Горна баня, той ми предложи съединител "Luck"-каза, че в момента съм с такъв, немски е...
Крайната му цена е 340 лв...за всичко
Ако имате виждания моля споделете с мен
Мерси предварително
Съединител Поло 97 :(
- The ReD One
- Автомобил: Passat B7 4 motion Golf Plus tsi
- Двигател:
maznia написа:земаи по евтиния и за 60 лв ше почерпиш и жената и на разходка двамата --то гаранция франция
това и направих колега.Взех си евтиния съединител от Pav4o , но поне знам ,че е читав щом е от него

70 спестих, 20 лв в колата останалите ще видим, май ще отлетят за бели мигачи

оставих я колата преди 1 час и сега чакам да ида да я взема, казах му на майстора да ми даде старите части и това е .
А ташака сутринта беше.... паля колата скоростите ОК

- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Scout написа:maznia написа:земаи по евтиния и за 60 лв ше почерпиш и жената и на разходка двамата --то гаранция франция
това и направих колега.Взех си евтиния съединител от Pav4o , но поне знам ,че е читав щом е от него
70 спестих, 20 лв в колата останалите ще видим, май ще отлетят за бели мигачи
оставих я колата преди 1 час и сега чакам да ида да я взема, казах му на майстора да ми даде старите части и това е .
А ташака сутринта беше.... паля колата скоростите ОКзагря колата и пак..... започнаха да влизат с шут. Счупи ми се главата просто
Pav4o е много точен - от него си взех джантите. Успех!
Колега взе ли си старите чарколяци да видиш как са износени.
При мен има подобен проблем- след смяната на съединителя като позагрее скоростите пак влизат тегаво- не е като преди, но не е както ми се ще на мен.
Маслото е проверявано и съм сменил семерига на избирача.
Не знам аз ли искам много или има нещо нередно
При мен аксиалния лагер беше много разбит, но изчезна някъде при леворъкия "майстор" и не мога да покажа.
Имам съмнения, че и новият ще се разбие
Ако е имало някакъв проблем при монтажа моя майсторчук със сигурност ми го е спестил като инфо
Е това излезе изпод колата ми:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=86306
Дано не са скорости, синхронизатори и ала-бала, щото само приключения с тази кошничка
При мен има подобен проблем- след смяната на съединителя като позагрее скоростите пак влизат тегаво- не е като преди, но не е както ми се ще на мен.
Маслото е проверявано и съм сменил семерига на избирача.
Не знам аз ли искам много или има нещо нередно

При мен аксиалния лагер беше много разбит, но изчезна някъде при леворъкия "майстор" и не мога да покажа.
Имам съмнения, че и новият ще се разбие

Е това излезе изпод колата ми:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=86306
Дано не са скорости, синхронизатори и ала-бала, щото само приключения с тази кошничка

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”