Проблем със стрелката на резервоара!

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
v_marinoff
Автомобил:
Двигател:

Проблем със стрелката на резервоара!

Мнениеот v_marinoff » Пет 18 апр 2008 19:44

От 2 седмици нещо ми е задържала стрелката за резорвоара на най-горната точка (демек на full) и чак вчера взе да пада леко ама би трябвало да е към средата. Някои знае ли от какво може да се е прецакала и как да я оправя?

dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Пет 18 апр 2008 19:47

като е горе и леко шава надолу не се коси ще падне от раз по някое време(което е гадното) ама кат е така мани я пипа може да ти е паднал разхода или е позацапала сондата

Потребителски аватар
orelko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот orelko » Съб 19 апр 2008 9:02

С бензиновата помпа в резервоара има и някакъв поплавък, който мерил нивото на бензина. Веднъж бях минал през една адска дупка и ми легна стрелката за бензина. Така в крайна сметка се оказа, че помпата с поплавъка е на някакви крачета хваната за дъното на резервоара и се измъкнала от крачетата. Като я закачиха се оправи всичкото. Може и твоята да се е разместила. Трябва да се свали задната седалка и има една пластмасова капачка с болт, под нея е друга, към която влизат кабеляци, а като я отвиеш виждаш директно какво има в резервоара... моя съвет е майстор да ти я оправя, щото все пак си е рисковано да не литнеш ако падне искра отнякъде :wink:

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”